Zauważyłem że podczas pracy z NX7.5 po godzinie zazwyczaj coś mi się przestawia ze stroną kodową chyba , bo wstawia znak + zamiast minus , nie wiem czy potrzebna jakaś zmienna systemowa żeby to wyeliminować ?
W Windowsie i innych aplikacjach jest OK - muszę mieć znak minus w notatniku,żeby go wklejać za każdym razem gdy potrzebny w NX do zadawania współrzędnych. Po zamknięciu NX i ponownym uruchomieniu problem znika ale tylko na kilkadziesiąt minut , po czym wraca.
Macie coś takiego u siebie też ? Jakiś złoty środek ? Z góry dzięki.
znak plus zamiast minusa
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 1
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 1
U mnie bardzo podobnie kiedy mam otwartych kilka sesji NXa i Postbuildera. Tylko w moim przypadku bardziej wkurzające jest, że wysypuje się kopiowanie i wklejanie tekstu. Zarówno ze skrótu klawiszowego i spod menu kontekstowego.
Potrafi mi tak robić że w tym oknie z którego kopiuję wkleja co trzeba, w innym oknie wkleja coś co poprzednio miałem w schowku a np w notatniku NIC nie wkleja.
(zmiana polski / polski programisty nic nie daje)
I podobnie: jak wszystko uruchomię ponownie, to na chwilę się poprawia...
Potrafi mi tak robić że w tym oknie z którego kopiuję wkleja co trzeba, w innym oknie wkleja coś co poprzednio miałem w schowku a np w notatniku NIC nie wkleja.
(zmiana polski / polski programisty nic nie daje)
I podobnie: jak wszystko uruchomię ponownie, to na chwilę się poprawia...