Zaginarka do blach segmentowa CNC
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 3
Zaginarka do blach segmentowa CNC
Witam, czy ktoś mógł mi doradzić w zakupie zaginarki segmentowej CNC do gięcia blachy 1,5mm i długości 1,5-2m. Poszukuje nowej maszyny w rozsądnych pieniądzach, ale nie chińczyk.
Tagi:
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
Witam,
a umie kolega używać wyszukiwarki forumowej (czy tam nawet "guglowej")?
Po co, nie? Najlepiej założyć nowy setny temat o tym samym, zamiast poszukać na forum, czy czasami już ktoś o to nie zapytał...
Ja wiem, zaraz mi ktoś odpisze, że święta, że trzeba się wyluzować, uspokoić, itp. pierdoły, ale ileż można?!
P.S.
Zajrzyj kolego do działu "Obróbka plastyczna" i nie spamuj więcej.
a umie kolega używać wyszukiwarki forumowej (czy tam nawet "guglowej")?
Po co, nie? Najlepiej założyć nowy setny temat o tym samym, zamiast poszukać na forum, czy czasami już ktoś o to nie zapytał...

Ja wiem, zaraz mi ktoś odpisze, że święta, że trzeba się wyluzować, uspokoić, itp. pierdoły, ale ileż można?!
P.S.
Zajrzyj kolego do działu "Obróbka plastyczna" i nie spamuj więcej.
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
Witam,
no proszę
jak to człowiek niedoinformowany biega po świecie...
Co prawda, miałem do czynienia z zaginarkami w swojej karierze, ale w życiu nie przypuszczałbym, że będą także sterowane komputerowo. Że jak już się decyduje na zakup maszyny do gięcia blach, to nie tylko do cienkich, ale i grubych, a niestety taka zaginareczka to tylko do cienkich.
No cóż, zapoznam się z tematem głębiej, poczytam, popatrzę.
no proszę

Co prawda, miałem do czynienia z zaginarkami w swojej karierze, ale w życiu nie przypuszczałbym, że będą także sterowane komputerowo. Że jak już się decyduje na zakup maszyny do gięcia blach, to nie tylko do cienkich, ale i grubych, a niestety taka zaginareczka to tylko do cienkich.
No cóż, zapoznam się z tematem głębiej, poczytam, popatrzę.