Wykrawarka laserowa firmy ermaksan.
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
Wykrawarka laserowa firmy ermaksan.
Witam zamierzamy zakupic wycinarke laserowa firmy Ermaksan. Czy ktos moze cos o niej napisac awaryjnosc serwis lub ilosc takich maszyn w polsce?? Pozdrawiam
Tagi:
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 3
- Kontakt:
-
- Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Wyglądają profesjonalnie- nawet głowic precitec'a używają. Ale z Turcji kupiłbym tylko dżinsy, bo nie wymagają serwisu. 
Sprzęt może być porządny , ale nigdy nie widziałem ich na targach(może nie zwróciłem uwagi), z firmą nigdy nie miałem styczności.
Czy ceny jakie zaoferowali są wyraźnie konkurencyjne do wyrobów tych bardziej znanych?
P.S.
"Polska" pisze się wielką literą.

Sprzęt może być porządny , ale nigdy nie widziałem ich na targach(może nie zwróciłem uwagi), z firmą nigdy nie miałem styczności.
Czy ceny jakie zaoferowali są wyraźnie konkurencyjne do wyrobów tych bardziej znanych?
P.S.
"Polska" pisze się wielką literą.
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Ermak do dość duża firma Turecka i jeśli chodzi o serwis to znam co najmniej 3 przedstawicieli. A że wszystko się psuje to i na pewno Ermaksany też. Jeśli chodzi o targi i inne "zloty" to na ostatnich w Poznaniu byli na conajmniej dwóch stoiskach (ale głównie z prasami i gilotynami), kilka miesięcy wcześniej w Krakowie również.
pozdr.
p_w
pozdr.
p_w
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
Moja firma ma krawędziarkę firmy Ermaksan. Kupiliśmy ją bo była trochę tańsza od konkurencji. To był błąd. Wiecznie się psuje, nie ma powtarzalności gięcia a "serwis" w Polsce i tak nic nie potrafi zrobić.
Co prawda z laserem tej firmy się nie spotkałem, ale dla mnie ta firma to jakaś pomyłka.
Lepiej wybrać coś sprawdzonego. My mamy Mazaka i jesteśmy zadowoleni.
Co prawda z laserem tej firmy się nie spotkałem, ale dla mnie ta firma to jakaś pomyłka.
Lepiej wybrać coś sprawdzonego. My mamy Mazaka i jesteśmy zadowoleni.