Witam
Czy jest szansa na znalezienie jakiegoś waterjeta do 100 tys. ? (najlepiej nowego) glownie do ciecia blachy/aluminium przeważnie do 50mm, jesli tak i zna ktos cos wartego uwagi prosil bym o info.
Wycinarka wodna do 100,tys.
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 2
sorry kupy nie serwisuje, wystarczą mi opinie firm które najtańsze dziadostwa chińskie zakupiły, do tego byłem widziałem, pomacałem
no i nigdy więcej oglądać nie chcę.
To ty "fachowcu" zapodaj mi tu godnego polecenia jeta do 100k złociszy i przestań błaznować.

To ty "fachowcu" zapodaj mi tu godnego polecenia jeta do 100k złociszy i przestań błaznować.
I don't like principles, I prefer prejudices
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Re: Wycinarka wodna do 100,tys.
Witam
Informacja do pytajacego tak naprawdę ceny waterjet zaczynaja się od 100 tys Euro. Oczywiście są tańsze ale to bardzo słaba jakość maszyny nie mówię nawet o precyzji cięcia. Omax jest kompleksowym producentem waterjet i wypuścił do sprzedaży globalmax, który posiada rodowód Omax'a i jest w tej cenie. Sprawdź na stronie lub w kontakcie z handlowcem.
Informacja do pytajacego tak naprawdę ceny waterjet zaczynaja się od 100 tys Euro. Oczywiście są tańsze ale to bardzo słaba jakość maszyny nie mówię nawet o precyzji cięcia. Omax jest kompleksowym producentem waterjet i wypuścił do sprzedaży globalmax, który posiada rodowód Omax'a i jest w tej cenie. Sprawdź na stronie lub w kontakcie z handlowcem.
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Re: Wycinarka wodna do 100,tys.
W naszej firmie dobrze sprawdza się do cięcia blach strumieniem wody : Bystronic Byjet Flex z pompą Ultra --> Tu znajdziesz specyfikację---> Waterjet