Wybór zestawu kluczy płasko-oczkowych do 400zł
-
Autor tematu - Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 5
Wybór zestawu kluczy płasko-oczkowych do 400zł
Witam mam zamiar kupić zestaw kluczy płasko-oczkowych mój budżet to do max 400zł
I fajnie by było gdyby zestaw posiadał minimum 18szt kluczy
Na oku mam kilka marek może mieliście z nimi styczność więc coś polecicie.
-Sata
-Honiton
-Kstools
-jonnesway
-stanley
-Expert
-Proxxon
Ewentualnie coś innego, coś co mieści sie w budżecie i wysokiej jakości
I fajnie by było gdyby zestaw posiadał minimum 18szt kluczy
Na oku mam kilka marek może mieliście z nimi styczność więc coś polecicie.
-Sata
-Honiton
-Kstools
-jonnesway
-stanley
-Expert
-Proxxon
Ewentualnie coś innego, coś co mieści sie w budżecie i wysokiej jakości
Tagi:
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 1
ja mam YATO jeszcze żadnego nie zepsułem a przedłużam bez skrupułów albo trzaskam młotkiem
mam też KLUCZE PŁASKO OCZKOWE 6-32MM 25SZT ZESTAW MAR-POL też żadnego nie zepsułem w robocie mam gedore i osobiście różnicy nie widzę nawet 2 oczkowe grzechotki z gedora mi się zepsuły i kupiłem 10 z Yato z przełącznikiem prawo lewo i przeżyła tą uszkodzona 10 z gedore
mam też KLUCZE PŁASKO OCZKOWE 6-32MM 25SZT ZESTAW MAR-POL też żadnego nie zepsułem w robocie mam gedore i osobiście różnicy nie widzę nawet 2 oczkowe grzechotki z gedora mi się zepsuły i kupiłem 10 z Yato z przełącznikiem prawo lewo i przeżyła tą uszkodzona 10 z gedore
sorki za wszystkie błędy ... (dyslektyk)
Zobacz moje filmy http://www.youtube.com/user/pokachontass/videos

Zobacz moje filmy http://www.youtube.com/user/pokachontass/videos
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 1
Z tanich a dobrych mogę polecić zestawy płaskooczkowe DEDRA (zestaw 1405 - plastikowe, bardzo praktyczne etui). Używam od 12 lat jeden i ten sam zestaw (samochody, kombajn, prasa, maszyny warsztatowe itp itd), żaden jeszcze się nie uszkodził, w tamtym roku dokupiłem sobie jeszcze jeden.
Mam również klucze SATA, płasko - oczkowe z grzechotką (ale tylko na oczku, bo są również z grzechotką na płaskiej części), ten najwięszy zestaw. Bardzo solidnie wykonane, grube, wygodne i okropnie drogie...
Mam również klucze SATA, płasko - oczkowe z grzechotką (ale tylko na oczku, bo są również z grzechotką na płaskiej części), ten najwięszy zestaw. Bardzo solidnie wykonane, grube, wygodne i okropnie drogie...
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 2
Kupiłem kilka rzeczy spod marki GEKO. Raczej tylko dla zdesperowanych. Takie kombinerki trafiłem, że ich jakoś by mnie rozczarowała nawet jakbym je nabył na bazarze w Chinachgincu99 pisze:Ja aktualnie mam geko kupiłem pierwsze lepsze za 100zł 6-32 ale są marnej jakośći.

Klucze kupiłem Vorela, jakość podobna jak GEKO.
To tak z mojego doświadczenia, bo musiałem kupić zestaw tanich narzędzi, aby nie szukać lepszych w bałaganie jaki robią mój brat z ojcem.