Witam,
kolego crush1769 akurat Sigmą się zajmuję na co dzień i skoro poruszyłeś taki temat na forum, że ten soft to porażka to może podaj konkrety, ponieważ wiem dokładnie co się dzieje na poszczególnych tematach wdrożeniowych i u klientów i nie przypominam sobie miliona poprawek u kogoś. Napisz konkretnie gdzie miałeś czy też masz problem, że tą samą czynność robisz w kilku miejscach. Na jakie pytanie nie zostały tobie lub firmie w której pracujesz wysłane odpowiedzi ?
Sigma jest większa od TruTopsa o cześć wspomagającą zarządzanie i aby utrzymać cały proces czasem faktycznie trzeba wprowadzić więcej danych czego się nie robi w TruTops-ie ponieważ tam nie ma takiej funkcjonalności.
Zawsze problemem jest kiedy przenosi się swoje przyzwyczajenia z jednej aplikacji do innej chcąc, aby ta nowa działa jak ta stara - niestety ale w takich sytuacjach może być problem z przestawieniem się...
Jak chcesz to napisz mi PW i możemy to szybko wyjaśnić. Na pewno TruTops jest dobrym system w swoim zakresie, aczkolwiek mam trochę wdrożeń za sobą i ciężki mi przejść koło takich stwierdzeń jak twoje bez konkretów, a dających poczucie czytającym to forum, że może ten soft to g... i trzeba jednak go omijać dużym łukiem.
Sigma-Nest
Pracuj mądrzej zamiast mocniej......