Tworzenie śrub w Solidzie
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 11
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 2
Panie Ernescie tak mi wstyd
Program sam wygenerował tą spręzyne wiec nie dziwne ze jest tam cos nie do wykonania, aczkolwiek kupiłem taka sprezyne bo byla mi swego czasu potrzebna i wczesniej sprawdzilem jak ona bedzie wygladac, zadajac jej skok i srednice
A ze byla na dysku wiec na szybko ja wrzucilem

Program sam wygenerował tą spręzyne wiec nie dziwne ze jest tam cos nie do wykonania, aczkolwiek kupiłem taka sprezyne bo byla mi swego czasu potrzebna i wczesniej sprawdzilem jak ona bedzie wygladac, zadajac jej skok i srednice

A ze byla na dysku wiec na szybko ja wrzucilem

Prawda leży pośrodku -Arystoteles.Może dlatego wszystkim zawadza -Wodzu.
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 11
-
- Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
- Posty w temacie: 7
SPAWACZ mam pytanko - jak zrobiles sprezynke, ze jej skok przy koncach jest mniejszy??sprezynka w tych miejscach jest bardziej skupiona... zastosowales połączone 2 hellisy o roznych parametrach??? i dales "cieniowany" by nie bylo widac połączenia na idoku "cieniowany z krawedziami"?? Czy jakis inny sposob?
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
odpowiedz
najpierw zrobilem jedna helise potem na jej obydwu koncach analogicznie jeszcze 2 helisy co dalo mi zmieniony skok na koncu polaczylem je krzywa kompozytowa co zrobilo z nich calosc na koncu narysowalem okrag i dalem wyciagniecie po sciezce. zrobilem tak bo mialem zamiar sciac ja na plasko na zakonceniach ale zapomnialem
Ps. sory za bledy

Ps. sory za bledy