I nadal działa

@alban w odpowiedzi na twoje pytanie: proponuję żebyś rozważył rozwiązania od naszej marki GRAPHITE. Od razu, żeby nie było niejasności – reprezentuję Grupę Topex. GRAPHITE to nasze najlepsze elektronarzędzia przeznaczone do intensywnego użytkowania, przy obciążeniach bliskich profesjonalnym. Mamy bardzo pozytywne opinie od klientów i Tobie też polecam.alban pisze:Trafiłeś na fajną okazję, są na allegro, ale troszkę droższe i nie wiadomo w jakim stanie sąale będę musiał kupić którąś z nich. Mam jeszcze pytanie odnośnie wiertarki, potrzebuje takiej do metalu, mieszania zaprawy itd. Oczywiście bez udaru bo mam z udarem inną. Mam na oku taką makite dp 4011 dwu biegową, , jak myślisz? dobra jest ta wiertarka? Ma ktoś może taką wiertarke, jak się sprawuje, ,a może polecicie inną dobrą wytrzymałą wiertarke. Cena do 1000 zł.
@Mat3ys: zapytam wprost - czy masz doświadczenie z naszymi produktami, że tak piszesz?Mat3ys pisze:Chcesz mu wepchnąć chiński badziew za 250zł 400w przy czym chłopak szuka wiertarki porządnej marki w granicach tysiąca złoty. Celma już jest lepszym rozwiązaniem niż te całe graphite ...
Macie w swojej ofercie wiertarko wkrętarki sieciowe?GrupaTopex pisze:Cena nie jest jedynym kryterium jakie świadczy o tzw. "porządności". Wiem, co piszę: w naszym laboratorium badamy sprzęt swój, jak i konkurencji. I uwierz mi GRAPHITE to naprawdę solidne rozwiązania. Dajemy 2 lata gwarancji - niezależnie czy na FV, czy na paragon. Ale nie musisz mi wierzyć - możesz poszukać opinii w internecie albo wybrać się do sklepu i sprawdzić jak sprzęt działa.
@251mz: mamy w ofercie nową wkrętarkę sieciową 58G791 umożliwiającą wkręcanie/wiercenie. Więcej info znajdziesz tutaj: http://www.graphite.pl/PL/katalog/Elekt ... 8G791.html251mz pisze:Macie w swojej ofercie wiertarko wkrętarki sieciowe?GrupaTopex pisze:Cena nie jest jedynym kryterium jakie świadczy o tzw. "porządności". Wiem, co piszę: w naszym laboratorium badamy sprzęt swój, jak i konkurencji. I uwierz mi GRAPHITE to naprawdę solidne rozwiązania. Dajemy 2 lata gwarancji - niezależnie czy na FV, czy na paragon. Ale nie musisz mi wierzyć - możesz poszukać opinii w internecie albo wybrać się do sklepu i sprawdzić jak sprzęt działa.
Używam w tej chwili skila od pół roku.
Gwintowanie do m6 w blasze.
Wkręcanie wkrętów m6 w blachę 3mm
Po pół roku używania silnik już pada a łożyskowanie głowicy można rzec nie istnieje...
Macie coś lepszego co się nie rozsypie po pół roku?
@Dudi1203 w takim razie doprecyzuję: wiertarkę polecam jako precyzyjne narzędzie do wiercenia w metalu.Dudi1203 pisze:400W to silniczek do dlubania w zębach a nie do mieszania betonu. Znajac życie, nigdy wiertarki w rękach nie trzymales...
2 lata gwarancji, tez mi szał... wg prawa tyle musicie dac wiec nie ma sie czym chwalić. Dajcie 3 albo 5, to porozmawiamy. Kress np daje 3. I wlasnie poleciłbym wiertarke kressa, dwubiegową. 3 lata gwarancji i na prawde solidne urządzenie.
http://allegro.pl/kress-850-sb-2-wierta ... 27221.html
28Nm, robi wrazenie. Ile ma graphite? 5?
Na prawdę tak trudno przeczytać o co proszę?GrupaTopex pisze:@251mz: mamy w ofercie nową wkrętarkę sieciową 58G791 umożliwiającą wkręcanie/wiercenie. Więcej info znajdziesz tutaj: http://www.graphite.pl/PL...rki/58G791.html
Celmę dostałem w liceum, a teraz dobiegam 60-tki, wybudowałem dom, urządziłem działkę i wyremontowałem mieszkanie, cały czas coś dłubię w warsztacie. A Celma cały czas działa. 2 lata gwarancji jakoś nie robią na mnie wrażeniaGrupaTopex pisze:Dajemy 2 lata gwarancji
Co mam sprawdzić w tym sklepie, czy się kręci ? Wartość sprzętu wyjdzie dopiero w praniu.GrupaTopex pisze:możesz wybrać się do sklepu i sprawdzić jak sprzęt działa