Szkolenia Solidworks godne polecenia-propozycje
-
Autor tematu - Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
- Posty w temacie: 2
Szkolenia Solidworks godne polecenia-propozycje
Witam
zamierzam udać się niebawem na szkolenie z solidworksa i zastanawiam się nad firmą/szkoleniem ,które jest godne uwagi. Trochę jest tego w Polsce więc chętnie "wysłucham" waszych opinii. Może macie jakieś ciekawe propozycje . Interesuje mnie szkolenie dla średnio zaawansowanych.
Pozdrawiam
zamierzam udać się niebawem na szkolenie z solidworksa i zastanawiam się nad firmą/szkoleniem ,które jest godne uwagi. Trochę jest tego w Polsce więc chętnie "wysłucham" waszych opinii. Może macie jakieś ciekawe propozycje . Interesuje mnie szkolenie dla średnio zaawansowanych.
Pozdrawiam
Tagi:
-
- Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
- Posty w temacie: 1
Odbyłem szkolenie w firmie CNS Solution http://www.cns.pl/Us-ugi/Szkolenia/Szko ... -firm.aspx
Polecam na stronce jest zakres tematyka i ceny na koniec otrzymuje się certyfikat
Polecam na stronce jest zakres tematyka i ceny na koniec otrzymuje się certyfikat
Balestrini idea 5os bez tajemnic, Alphacam R1, Solidworks certyified
-
- Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
Witam
Posiadam Własną firmę szkolącą CAD Perfekt oraz wieloletnie doświadczenie w prowadzeniu szkoleń z SolidWorks i ProEngineer.
Polecam zatem siebie konkurencyjne ceny indywidualne podejście do każdego klienta. Tematyka dobrana ściśle pod kątem potrzeby klienta. Brak łączonych grup. Możliwość przeprowadzenia szkolenia tylko dla jednej osoby ( z tego co wiem w wyżej wymienionych firmach wymóg jest na co najmniej 3 osoby)
Po zakończeniu szkolenia szkolący się dostaje stosowny certyfikat.
Posiadam grono zadowolonych klientów. Referencje na stronie http://www.szkoleniesolidworks.pl/referencje.html
Strona firmy www.cadperfekt.pl
ZAPRASZAM
Posiadam Własną firmę szkolącą CAD Perfekt oraz wieloletnie doświadczenie w prowadzeniu szkoleń z SolidWorks i ProEngineer.
Polecam zatem siebie konkurencyjne ceny indywidualne podejście do każdego klienta. Tematyka dobrana ściśle pod kątem potrzeby klienta. Brak łączonych grup. Możliwość przeprowadzenia szkolenia tylko dla jednej osoby ( z tego co wiem w wyżej wymienionych firmach wymóg jest na co najmniej 3 osoby)
Po zakończeniu szkolenia szkolący się dostaje stosowny certyfikat.
Posiadam grono zadowolonych klientów. Referencje na stronie http://www.szkoleniesolidworks.pl/referencje.html
Strona firmy www.cadperfekt.pl
ZAPRASZAM
Paweł Kosmatka
Dedykowane Szkolenia SolidWorks
Skanowanie 3D
>>>szkoleniesolidworks.pl<<<
>>>solidworksforum.pl<<<
CSWP CSWST
Dedykowane Szkolenia SolidWorks
Skanowanie 3D
>>>szkoleniesolidworks.pl<<<
>>>solidworksforum.pl<<<
CSWP CSWST
-
- Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Re: Szkolenia Solidworks godne polecenia-propozycje
Oj tam oj tampyrrus pisze:Witam
Pozdrawiam

-
- Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Dokładnie tak jak piszesz. Od modelowania 3D przez wizualizacje po analizy wytrzymałościowe jak również zarządzanie informacją tzw PDM producenta PTC.pascalPL pisze:A ile kosztuje takie "nikt o tym nie słyszał" jak parę set zł i ma możliwości solidworksa to bioręroxana pisze:o nim nie słyszał jest produkcji Amerykańskiej.
http://www.facebook.com/profile.php?id=100003780112406
Dodam jeszcze ze IronCAD współpracuje jeszcze z CAM firmy visualMill to sam ocenisz czy warto jak za taką kasę.