Pewnie że nie chodzi o formalizmspawtech pisze:Ważniejsza jest zmiana wątka ,czy przedstawienie alternatywy dla otworowca formalizm nie wszędzie przydatny.

Ale ok ze jest taka alternatywa

Pewnie że nie chodzi o formalizmspawtech pisze:Ważniejsza jest zmiana wątka ,czy przedstawienie alternatywy dla otworowca formalizm nie wszędzie przydatny.
Witam, napisz proszę coś więcej o tym stole, może jakieś zdjęcia i coś o kosztach, ponieważ muszę rozwiązać podobną kwestie u mnie w firmie a nie chcę wydawać 30 tyś na stół od Siegmund'a którego i tak w pełni nie wykorzystam.papirzak pisze:witam chciałbym odświeżyć temat i zainteresować kolegówa mianowicie u mnie w firmie mamy jeden oryginalny stół spawalniczy 2000x1000 i na jego przykładzie wykonaliśmy 2 podobne stoły które używany od roku i sprawują się wyśmienicie.Obecnie planujemy zrobić kolejna 2 stoły na własne potrzeby a w między czasie zrobiliśmy i sprzedaliśmy jeden stół zaprzyjaźnionej firmie i tu pojawia się pytanie czy nie zrobić tych stołów więcej czy byłoby zainteresowanie? dodam jeszcze że stoły te są robione z tzn zestawem startowym oprzyrządowania.
Najbardziej mnie interesuje jaki gatunek stali użyto oraz jak po frezowaniu została zabezpieczona powierzchnia robocza stołu.witam chciałbym odświeżyć temat i zainteresować kolegówa mianowicie u mnie w firmie mamy jeden oryginalny stół spawalniczy 2000x1000 i na jego przykładzie wykonaliśmy 2 podobne stoły które używany od roku i sprawują się wyśmienicie.Obecnie planujemy zrobić kolejna 2 stoły na własne potrzeby a w między czasie zrobiliśmy i sprzedaliśmy jeden stół zaprzyjaźnionej firmie i tu pojawia się pytanie czy nie zrobić tych stołów więcej czy byłoby zainteresowanie? dodam jeszcze że stoły te są robione z tzn zestawem startowym oprzyrządowania.