troszkę został skrócony, wsadzona rura perforowana 57mm, owinięta watą stalową i 2ga warstwa wełny do tłumików. Wszystko jest złożone, kolego mi to zaczął spawać Tig ale okazało się że to jakiś blacha z tytanu, trochę poszczepialismy to z materiału ( z blaszki z tłumika ) ale nie ma drutu tytanowego Grade 2. Znalazłem tylko chyba jedną firmę BIBUS METALS która posiada taki drut do spawania ale mają tylko hurtowe ilości a tu potrzeba może 2 odcinki po 1 m. mogą mi wysłąć za 180zł 28m odcinków
Jest gość z Gliwic który może mi to pospawać za 250zł trochę dużo tym bardziej że chciałem to zrobić tanim kosztem już wydałem ok. 200zł

Czy ktoś na śląsku ma taki drut (spoiwo) do odsprzedania ? Ewentualnie może mi to pospawać taniej trochę?
Może ktoś mi wyśle z 2 m drutu a kasę oczywiście wpłacę na konto.
W tamtym roku budowałem wydech do cbr 900RR i wyszło super nie za głośny z fajnym basowym pomrukiem. A tu same problemy

Na zdjęciach widać gdzie to ma być spawane na koniec przychodzi ozdobna końcówka wylotowa i nitowana nakładka zakrywająca spawy. Pozdrawiam i liczę na pomoc

No widzę że 0 odzewu

byłem w instytucie spawalnictwa w Gliwicach wiem już co i jak dodamy 2gą dyszę do osłony podczas spawania, drut tytanowy zamówiony za 160zł za pobraniem ok. 10m 2mm także będzie opanowane. Dziwi mnie trochę że tylu fachowców a nikt nic nie napisał