Skorzystanie z tokarki - Łódź
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 9
Skorzystanie z tokarki - Łódź
Witam serdecznie.
Piszę do Was w takiej sprawie:
Jestem hobbystą-modelarzem i zwykle pracuję w normalnych modelarskich materiałach takich jak plastiki, żywice a najczęściej pewter.
jednakże niektóre moje prace pewterowe okazały się zbyt ciężkie albo nieodpowiednio zaprojektowane i piony pewterowe które dołącza producent zaczynają się giąć i nie spełniają już swojej roli.
Potrzebuję stworzyć piony z twardszego materiału ale żadne moje ręczne narzędzia nie obrobią chociażby stalowego gwoździa.
Potrzebuję więc tokarki. Jako że nie prowadzę warsztatu nie opłaca mi się kupować ani wynajmować czegoś takiego.
Czy jest ktoś w Łodzi i okolicach kto udostępniłby tokarkę i ewentualnie poinstruował amatora na kilka godzin do wykonania kilkunastu drobnych elementów według jednego wzoru?
Proszę oczywiście podać cenę za godzinę pracy.
Piszę do Was w takiej sprawie:
Jestem hobbystą-modelarzem i zwykle pracuję w normalnych modelarskich materiałach takich jak plastiki, żywice a najczęściej pewter.
jednakże niektóre moje prace pewterowe okazały się zbyt ciężkie albo nieodpowiednio zaprojektowane i piony pewterowe które dołącza producent zaczynają się giąć i nie spełniają już swojej roli.
Potrzebuję stworzyć piony z twardszego materiału ale żadne moje ręczne narzędzia nie obrobią chociażby stalowego gwoździa.
Potrzebuję więc tokarki. Jako że nie prowadzę warsztatu nie opłaca mi się kupować ani wynajmować czegoś takiego.
Czy jest ktoś w Łodzi i okolicach kto udostępniłby tokarkę i ewentualnie poinstruował amatora na kilka godzin do wykonania kilkunastu drobnych elementów według jednego wzoru?
Proszę oczywiście podać cenę za godzinę pracy.
Tagi:
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 9
IMPULS3 pisze:A kto zapłaci odszkodowanie jak Ci urwie palce? Bo winny będzie ten co udostępnił ową tokarkę.Skyhawk pisze:Czy jest ktoś w Łodzi i okolicach kto udostępniłby tokarkę i ewentualnie poinstruował amatora na kilka godzin do wykonania kilkunastu drobnych elementów według jednego wzoru?

A może w takim razie jakieś konstruktywne rozwiązanie byś zaproponował?
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 5
-
Zapłacić właścicelowi i odebrać gotowe elementy.Skyhawk pisze:A może w takim razie jakieś konstruktywne rozwiązanie byś zaproponował?

Ale razem z (młodą) pielęgniarką?oprawcafotografii pisze:Konstruktywnie proponuje jak Cie bedzie zab bolal wynajac sobie fotel
dentystyczny na godzine, albo dwie.

-
-
-
Chłopie ogarnij sie, nic nie wniosłes do tego forum a krytykujesz, napisałeś głupie m ogłoszenie szukając frajera co da ci za darmo maszynę a ty się pouczysz, może się uda ze nic i nikogo nie uszkodzisz a moze nie więc albo zwyczajnie jesteś głupi albo coś się nawąchałeś.Skyhawk pisze:Widzę że niezłe tu buractwo.
Ps. Zmień lekarza, ten obecny cię oszukuje.