dance1 pisze:Nie wiem co to za program ale w wielu 3d masz możliwość rzutów góra, dół, boki itd, np 3d studio, SW i masa innych. Darmowych programów nie brakuje.
"będę mieć jeszcze 3 takie rysunki mojego kolegi jeśli nie sprawi to problemu. Dodam je w tym poście jak je dostanę żeby nie robić śmietnika nowymi tematami gdybyś mógł jeszcze jemu pomóc to wdzięczność była by podwójna :p"
Nie dodawaj i głupków dalej nie szukaj, także studiowałem, pracowałem i se radę dałem (jak i wielu). Jesteś śmieszny i nie napiszę co dalej.....
Zrezygnuj z pracy lub ze studiów (może zmień kierunek)
Żenada.
nie chce wchodzić w dyskusję z tego względu że ja pracuję na 2 etatach plus dojazd więc wyjeżdżam o 5-6 rano a wracam o 18-19 i od 20 do 21 mam korki z matematyki z racji tego że po technikum nie miałem rozszerzenia i muszę "wyrównać poziom" dlatego też nie mam czasu na robienie rysunków.
Kierunku nie zmienię ponieważ pracuję i uczę się w swoim zawodzie za dobre pieniądze, a studia są mi potrzebne do nabycia uprawnień, a zignorowanie akurat tego tematu (rysunek techniczny) pod względem samodzielnego wykonania kosztem nauki przepisów prawnych/procedur które obowiązują mnie w codziennej pracy i kierunku który studiuję jest najlepszym wyborem jeśli chodzi o nabycie wiedzy niezbędnej do wykonywania swojego zawodu (nie ma w nim wykonywania rysunków technicznych, które są jedynie wymysłem wykładowcy). Dlatego poprosiłem o pomoc, ale mniejsza już - to co ktoś o tym myśli w tym momencie mnie najmniej obchodzi
Te rysunki mój kolega już zrobił i prosi jedynie o sprawdzenie i poradę

Ostatnio zmieniony 31 paź 2012, 21:31 przez
ketchup1, łącznie zmieniany 3 razy.