Pozdrawiam.
Poniżej zamieszczam zdjęcia.

Oscypek Works, jesteś kolejną odsłoną tego co ciągnie dalej...Oscypek Works pisze:to kolega dudis69 wyrzeźbi to w serze znaczy się w Oscypek Works ...pójdzie jak z płatka ...tzn z plastra
Mam wrażenie że ogranicza Cię własna wyobraźnia, to chyba było z Matrixa...cinolex pisze:ale nadal nie mam pojecia jak narysowac to w izometrii heh
No prosze... 4 posty i jaka chybiona ocena psychologiczna.Oscypek Works pisze:Samoocena bez autorefleksji...to ONI wszystko piszą beee i trollują, Ja...JA jezdem cacy i wporzo!!!
Zresztą i tak nic nie dotrze do tak sfrustrowanego forumoholika któremu się wydaje,że wszystkie rozumki pozjadał (wystarczy przeczytać wpisy w twoim profilu...materiał dla brukowca)...szkoda nawet klawiatury na takiego trolla!...
Oscypek Works pisze:kolega wyżej ci zrobi jak wysypie słomę z butów i wydłubie ser z paznokci!!!
dudis69 pisze:czy ci się coś popier******, i poniosła cię nadto fantazja w tej skromnej wypowiedzi.
Reasumując, to coś kręcisz, a nawet bym rzekł, że wręcz kłamiesz. Więc co cię tak naprawdę dręczy, zły dotyk z przeszłości, moczysz się w nocy, czy masz kompleks Edypa.
A klawiaturę to sobie wymień, a najlepiej u dentysty, bo jak na razie tylko coś bełkoczesz.
Naciśnij "ignoruj",ciągnij dalej i nie przeszkadzaj sobie kretynie
Ten który jest bardziej inteligentny i ma więcej rozumu w głowie powinien ignorować zaczepki, więc Panowie dajcie na luz i proszę pomóżcie!akellah21 pisze:Hejka mam podobny problem muszę dorysować trzeci oraz w izometrii (120 stopni) mam skos i nie mam pojęcia jak to zrobić, proszę pomóżcie!
WZÓR pisze:..... to rusz z lekka głową.akellah21 pisze:.... i proszę pomóżcie!![]()
Mariusz.