Przeciągacz producent/dystrybutor
-
Autor tematu - Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
Przeciągacz producent/dystrybutor
Potrzebuję przeciągacze do wielowypustów o-25 D PN-68/M-85014 i 30x34 DIN 5481:2005-06.
Na razie znalazłem tylko jednego dystrybutora, ale zabiła mnie trochę cena 1500 euro.
Czy jest może polski producent, lub czy zna ktoś taniego dystrybutora przeciągaczy?
Do obróbki mam stal s335 o grubości około 15mm. Ale jest tego w sumie 25tyś sztuk, więc cięcie drutem nie wchodzi w grę.
Na razie znalazłem tylko jednego dystrybutora, ale zabiła mnie trochę cena 1500 euro.
Czy jest może polski producent, lub czy zna ktoś taniego dystrybutora przeciągaczy?
Do obróbki mam stal s335 o grubości około 15mm. Ale jest tego w sumie 25tyś sztuk, więc cięcie drutem nie wchodzi w grę.
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
1500 Euro i 25 tys sztuk to wychodzi okolo 0,05 Euro za sztuke.
Czasami ( chociarz nie jest to regula ) lepiej jest kupic drogie i porzadne narzedzie niz meczyc sie z niedorobkami, ciaglymi zmianami narzedzia, zawalonymui terminami, slaba jakoscia itp itd.
Zreszta sam sie przekonasz bardzo niedlugo bo bedziesz stawal przed wyborem tanio badz drogo a o rezultatach dowiesz sie bardzo szybko jak zaczniesz obrabiac.
Czasami ( chociarz nie jest to regula ) lepiej jest kupic drogie i porzadne narzedzie niz meczyc sie z niedorobkami, ciaglymi zmianami narzedzia, zawalonymui terminami, slaba jakoscia itp itd.
Zreszta sam sie przekonasz bardzo niedlugo bo bedziesz stawal przed wyborem tanio badz drogo a o rezultatach dowiesz sie bardzo szybko jak zaczniesz obrabiac.
-
Autor tematu - Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
Nie może być tak pięknie. Jeden przeciągacz zrobi z tego co mi powiedzieli około 1000szt może 1500. I musi być naostrzony za około 500zł. Ostrzeń uda się zrobić 5.InzSpawalnik pisze:1500 Euro i 25 tys sztuk to wychodzi okolo 0,05 Euro za sztuke.
Więc wychodzi niby nie dużo bo 0,5 euro, ale wiadomo, każdy stara się ciąć koszta.