Prośba o modele części do nauki oprogramowania CAM
-
Autor tematu - Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 3
Prośba o modele części do nauki oprogramowania CAM
Witam. Postanowiłem spróbować swoich sil z oprogramowaniem CAM, jednak brakuje mi modeli na których mógł bym poćwiczyć toczenie i frezowanie. Bardzo proszę osoby które posiadają ciekawe modele o wysłanie. Może ktoś uczył się oprogramowania CAD i posiada jeszcze detale swojego autorstwa, za które również był bym wdzięczny. Pozdrawiam
[email protected]
[email protected]
Tagi:
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 2
Re: Prośba o modele części do nauki oprogramowania CAM
Witammateu5 pisze:Witam. Postanowiłem spróbować swoich sil z oprogramowaniem CAM, jednak brakuje mi modeli na których mógł bym poćwiczyć toczenie i frezowanie. Bardzo proszę osoby które posiadają ciekawe modele o wysłanie. Może ktoś uczył się oprogramowania CAD i posiada jeszcze detale swojego autorstwa, za które również był bym wdzięczny. Pozdrawiam
[email protected]
A jakie chcesz te modele i jaki rodzaj plików?
robert
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 3
Polecam stronę https://grabcad.com/library/most-downloaded?per_page=20
Trzeba się zarejestrować ale to trwa minutę, masz dostęp do modeli (chyba wszystkiego
), części, wałki, stoły do maszyn, całe maszyny, puzzle 3d i tak dalej.
Warto.
Trzeba się zarejestrować ale to trwa minutę, masz dostęp do modeli (chyba wszystkiego

Warto.
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 1
@dance1 - obawiam się , że @mateu5 chodziło o inne modele do w/w ćwiczeń.dance1 pisze:Polecam stronę https://grabcad.com/library/most-downloaded?per_page=20
Trzeba się zarejestrować ale to trwa minutę, masz dostęp do modeli (chyba wszystkiego), części, wałki, stoły do maszyn, całe maszyny, puzzle 3d i tak dalej.
Warto.
Mariusz.
Pomagam w:
HAAS - frezarki, tokarki
HAAS - frezarki, tokarki