Sprawa jest prosta, rysuję projekt, wysyłam go wykładowcy i już kilka razy dostaję te same błędy. Poprawiałem już chyba na wszelakie możliwe sposoby a ciągle coś jest nie tak. "
Zwracam się tutaj z prośbą do użytkowników tego forum. Może ktoś mógłby choć trochę nakierować na to co jest tutaj nie tak, bo już naprawdę powoli nie mam siły.
Chodzi tylko o główny rysunek złożeniowy, z wykonawczymi sobie poradziłem.
Tutaj lista błędów wskazana przez prowadzącego:
Elementy 2 nie muszą być kreskowane
Przekroje się przenikają-No tutaj to za cholerę nie mam pojęcia o co chodzi,zrobiłem przekrój, podzieliłem podnośnik. I dalej ciągle źle
Podnośnik po złożeniu się rozpadnie (śruba wykręci się z nakrętki)-Tutaj myślę że zastosowanie dłuższej śruby rozwiąże mój problem, no chyba że jest to w jakiś sposób złe i nieprawidłowe.
Wpust narysowany źle-Tutaj znowu nie mam pojęcia o co chodzi, wpusty rysowałem tak jak jest na większości rysunków wykonawczych, a nadal jest źle.
Śruba powinna mieć 2 gwinty prawy i lewy, nie widać tego na rysunku-Narysowałem dokładne rysunki gwintów co widać na rysunku i naprawdę nie mam pojęcia jak jeszcze inaczej mogę to przedstawić.
Z góry dzięki wszystkim za pomoc, i za to że chciało się komuś czytać te wypociny do końca.
Pozdrawiam
Karol