Witam
Poszukuje dokumentacji DTR jakiejkolwiek prasy mimośrodowej , a najlepiej polskiej o nacisku powyżej 20 ton
kontakt : mariusz_gcz1[małpa]o2.pl
Pozdrawiam
Poszukuje DTR Prasy mimośrodowej
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
podobna proźba
Witam
ja mam podobną groźbę najlepiej jakby to byla prasa PMP 10A ale uciesz mnie każda dtr prasy mimośrodowej jesli ktos by dysponował ,lub koledze udało by sie cos takiego zdobyć prosze o przesłanie na [email protected]
ja moge udostepnic wzamian dtr do prasy hydraulicznej 1600t bo taka udalo mi sie zdobyc
pozdrawiam
ja mam podobną groźbę najlepiej jakby to byla prasa PMP 10A ale uciesz mnie każda dtr prasy mimośrodowej jesli ktos by dysponował ,lub koledze udało by sie cos takiego zdobyć prosze o przesłanie na [email protected]
ja moge udostepnic wzamian dtr do prasy hydraulicznej 1600t bo taka udalo mi sie zdobyc
pozdrawiam
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
Re: podobna proźba
No ładnie jak nie prośbą to groźbąhubest pisze:Witam
pozdrawiam