Cześć
U mnie Win 10.
Wymiarowanie w locie te działa poprawnie.
Co do szkicowania, rzeczywiście usuwanie wiązań jest kłopotliwe, bo nie widać ich wszystkich, pomimo ptaszka przy show.
Dodatkowo, czasem, pomimo mechanizmu identyfikacji po ustawieniu się na linii, ciężko rozpoznać który jest który.
Kreślę dużo płaskich w autocadzie i trochę jak dla mnie moduł skecz jest kłopotliwy czy też ubogi.
Na tyle, że czasem wolę wykreślić coś w autocad i przenieść do fusion.
Pewnie kwestia przyzwyczajenia i jakbym siedział tylko w skeczu fusion to bym się przyzwyczaił i wyrobił dobre odruchy.
( a przypominam sobie jak marudziłem, przy początkach z autocadem, że to słaby interfejs, i dziwne rozwiązania, mając doświadczenia tylko z corela i 3DstudioMax.

)
Przyzwyczaiłem się do autocadowego wiersza poleceń i dodatkowych funkcji, spacji jako entera albo kilku innych ułatwień przy szkicowaniu ( choćby niezłego rysowania stycznie do każdej linii od razu ).
Brakuje mi też kolorowania linii. Przy szkicowaniu skomplikowanych obrysów do złożeń , czasem by się przydało.
Pisałem na forum ale poprawki w szkicu mają w planach dalszych.
Coś tam korygują ale z tego co zrozumiałem chyba chcą przerobić czy napisać to od nowa.
Ogólnie to i tak mistrzostwo świata za te pieniądze o hobby nie wspomnę.
Choć przez skórę czuję, że jak się skończy dopracowanie platformy, to pomoc tysięcy betatesterów pójdzie w niepamięć i darmocha się skończy

Oby nie, ale takie przeczucia mam, patrząc na innych dostawców.