Narysuj 1/2 przekroju wzdłużnego (A-A, czasami B-B lub C-C) jak możecie każdy z nich

Za pomoc dziękuję z góry:) Czas by się tego nauczyć mam do pierwszego tygodnia września.

Skoro gnębi cię ktoś i czujesz jakie to jest nieprzyjemne, to nie rób nam tego samego!robredo pisze:gnębi mnie gość z grafiki inżynierskiej
Spoko, szukałem i na różnych stronach czy książkach (w Dobrzańskim są przykłady ale takie że to i ja bym zrobił) Jak możesz to rzuć linka z jakimiś przykładami, lub gdzie jest to dobrze rozrysowane i wytłumaczone.WZÓR pisze:..... i narysuje.Wojekkk pisze:.... jak sie chce to sie wszytsko znajdzie...![]()
Mariusz.
No to przecież gość zrobił 1/2respect1523 pisze:wszędzie popełniasz ten sam błąd kolego porównaj rysunek twój a ten co dał WZOR (chociaż i tak zły bo miał to być 1/2) moja propozycja jest taka może wydac Ci sie głupia ale najlepiej jak weźmiesz kawałek np świeczki i wykonasz mniej więcej taki sam detal i go przetniesz wtedy będziesz widział czemu źle wykonujesz rysunek nie potrzebnie stawiasz kilka lini w razie dalszych problemów pisz na priv lub poczte [email protected]