napisał: InzSpawalnik » 02 lip 2017, 08:49
Dostales za "to cos" 3+ ??????????????????????????????
Ja bym nawet nie zmarnowal czasu zeby zakreslic na tym "czyms" DWOJKI !!!!!!
Lista bedzie dluga ( nie wiem czy mi sie chce ) .... chyba kurde z patriotyzmu to robie bo innego powodu nie widze.
1. Ceownik jest zle narysowany, srednik jest innej grubosci, polki sa innej ( poszukaj na necie ), miedzy srednikiem a polkami jest w srodku kat,
polki sa zakonczone katem rowniez.
2. Ceownik ma swoj wymiar, oznaczenie nie wiem C100 np. pozatym przydalby sie material ( jaki jest S235, S275 czy S355 czy moze z nierdzewki ???? ).
3. Blacha ktora w srodku wchodzi jest ZLE kompletnie zaprojektowana, po 1 jest za gruba, po drugie ma za blisk ootwory krawedzi i nie bedzie sie to trzymac kupy, po trzecie tam w srodku sa te promienie ( miedzy srednikiem a polkami )
4. Sruby wygladaja nie proporcjonalnie do grubosci blachy.
5. Sruby nie maja pelnych oznaczen ( jakie M12, M16, M20 ? a moze nie metryczne tylko calowe ? Jaka wytrzymalosc 8.8 ? 6.4 ? 10.8 ? 12. 10 ?
Jaki material moze nierdzewka ( A2 , A4 ? )
6. Rzutu pokazujacego "to cos" co od plytki wychodzi w dol wogole nie da sie zrozumiec !!!!
7. Nie jest powiedziane jak to jest skrecane ( jakie momenty, jaka norma ? czy to jest czesc pod konstrukcje budowlane ? powinienes okreslic klase konstrukcji ).
8. Jakie jest wykonczenie ( malowanie, cynkowanie itp ) jesli malowanie to jakie grubosci jaka farba jaki kolor, czy powierzchnia przed malowaniem ma byc piaskowana/srutowan ( jesli tak to jaki profil itp ).
9 Tabelka jak i caly rysunek wyglada paskudnie, linijek juz nie ma w Gdansku ? Pisma technicznego nie ucza ? Jak mozna na studiach takie bazgroly oddac ??????????
Jak dla mnie to jest 2.