Podtrzymka do nutool
-
Autor tematu - Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
- Posty w temacie: 5
Podtrzymka do nutool
Czy mam szansę znaleźć lub zaadaptować podtrzymkę do chinki typu nutool? A jeśli nie, to czy macie Panowie jakieś patenty na toczenie otworów w elementach nie podpartych (siłą rzeczy) konikiem? (dużych i długich, nie do utrzymania bez kła?)
Tagi:
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 1
przerabiałem temat około pól roku temu... jedyna opcja żeby nic nie dorabiać to kupić podtrzymke promy z identycznego modelu (nie pamiętam symbolu) ale wychodzil z podtrzymką stałą i ruchomą... ciężko je kupić ale pewnie jakoś sie da. ja mam jedną i drugą podtrzymke u siebie i wszystko jest ok jedynie podtrzymka mocowana do suportu ma inaczej rozmiesznocze otwory ale to niema problemu z przerobieniem...
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
W ofercie tech-miga jest są podtrzymki do LD550 (to samo co nutool). Nawet kiedyś dzwoniłem i pytałem się o cenę. Teraz ceny nie pamietam, ale zadzwoń do firmy i się dowiedz.
tokarka NARVIK "made in Taiwan", frezarka Hartford (klon Bridgeporta "made in Taiwan"), frezarka Bridgeport w takcie przeróbki na CNC, frezarka CNC DIY, trochę pomniejszych klamotów
-
- Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
W załączonej DTR znajdziesz numer katalogowy tech-miga. Można zadzwonić i się szybko dogadać o co chodzi.
- Załączniki
-
- Manual.pdf
- LD550
- (4.61 MiB) Pobrany 4602 razy
Co to jest: czerwone i niedobre dla zębów?
-AŁGEC
-AŁGEC