Ploter kimla Jakie haslo
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
Ploter kimla Jakie haslo
Witam wszystkich . Panowie pilnie potrzebuje haslo serwisowe do plotera Kimla . Maszyna już po gwarancji serwis nie udostępni hasła tylko każe sobie szukać na necie - porażka. Z tego co ktoś z serwisu mi powiedział wynika że jedno haslo jest do wszystkich ich obrabiarek .
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
Re: Ploter kimla Jakie haslo
Serwis nie udostępni Ci hasła z oczywistych względów (prawdopodobnie 2 powody), ale po to jest, aby pomóc w rozwiązaniu usterki. Maszyna jest po gwarancji i też pomagają. To chyba jakiś żartowniś musiał Ci powiedzieć o szukaniu hasła w necie.
-
A ja mam BIESSE i po problemie z oprogramowaniem zadałem pytanie o nowy program. Zapytali o numer seryjny maszyny i po dwóch dniach dostałem program z hasłem i wszystkimi gotowymi ustawieniami konfiguracyjnymi pod dane wyposażenie maszyny. Wgrałem program i maszyna od razu śmigała . Pozdrawiam
-
juzwa1 pisze:A ja mam BIESSE i po problemie z oprogramowaniem zadałem pytanie o nowy program. Zapytali o numer seryjny maszyny i po dwóch dniach dostałem program z hasłem i wszystkimi gotowymi ustawieniami konfiguracyjnymi pod dane wyposażenie maszyny. Wgrałem program i maszyna od razu śmigała . Pozdrawiam
A to niesamowite, mi do przeglądu (serwisowego) przyjechał człowiek który maszyny do kamienia na oczy nie widział, nie wiedział co i jak (Intermac) nawet osłon magazynu nie potrafił otworzyć. Przy pomocy operatora odnalazł pompę smaru i ja "doładował" (pomimo poziomu 3/4 ) poodkręcał wszystkie osłony, jak się okazało zapomniał dokręcić i gdy maszyna ruszyła większość pospadała... Także pozdrawiam...tyle warte dopłacanie do rozszerzonego serwisu. Żebym nie zapomniał, wszystko co serwisant zrobił to dopełnienie pompy smaru...