Witam robie płaskorzeżbe ze zdjecia i niewiem jakich funkcji użyc aby wyciągnąć nos,oczy,włosy obrysowałem to wszystko wektorami
zrobiłem teksture ze zdjecia i jest widoczne wszystko teraz chce po wyciągac to o czym pisałem wyzej i niestety poległem na tym etapie.
Bardzo prosze o pomoc i jakiś przykład jakto zrobić z góry dziekuje wszystkim za pomoc.
PŁASKORZEŻBA
-
Autor tematu - Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 2
Re: PŁASKORZEŻBA
lajosz ty rozumiem od razu wszystko umiales po przeczytaniu instrukcji ?
Bo zauważyłem że tylko każdemu głupio docinasz i cwaniakujesz to forum nie służy do tego tylko do pomocy dzieki za wyczerpującą pomoc!
Dodane 1 minuta 28 sekundy:
Masz tak ludziom pomagać to nie odpisuj w ogóle
Bo zauważyłem że tylko każdemu głupio docinasz i cwaniakujesz to forum nie służy do tego tylko do pomocy dzieki za wyczerpującą pomoc!
Dodane 1 minuta 28 sekundy:
Masz tak ludziom pomagać to nie odpisuj w ogóle
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 1
Re: PŁASKORZEŻBA
Witam
Nie jestem użytkownikiem artcama ale programu który posiada takie same funkcje. Dlatego - proszę wybaczyć - w trące się w tę dyskusję. Wiele takich dyskusji dokonywałem tu na forum z forumowiczem "lajosz" dotyczących reliefów/płaskolrzeźb. I tu muszę stwierdzić, że kol lajosz ma rację. Jeżeli autor tematu nie przeczyta instrukcji obsługi to jego działania nic konkretnego nie przyniosą. Niestety najpierw nauka a potem działanie. I w tym przypadku należy powiedzieć/napisać jedno - jeżeli autor tematu chce z forum dowiedzieć się jak robić płaskorzeźby ze zdjęcia to musi najpierw nauczyć się obsługiwać "narzędzie" a potem praktykować. Inaczej nic z tego nie wyjdzie. Mówiąc krótko jeżeli ktoś nie wie jak obsługiwać "narzędzie" to kasy na tym nie "zarobi". Prościej już się nie da.
robert