Witam
Przymierzamy się w firmie do zakupu piły do ciecia profili aluminiowych obecnie posiadamy piłę jedno głowicową
http://www.oknonet.pl/maszyny_obrobka_p ... ,4960.html
myślałem o pile której tarcza wysuwała by sie od dołu również jedno głowicowa
http://www.aluma.pl/Maszyna.aspx?id=237
warunki jakie musi spełnić to
-ciecie profili największy rura kwadrat 100x100mm
- dokładność ciecia do 0,1 mm
- duża rotacja cietych elementów serie po 50 szt
- cięcie elementów pod kątem (50%) i prosto (50%)
Czekam na odpowiedzi bardzo zależy mi na czasie wiec niecierpliwie czekam na odpowiedzi
Piła do ciecia perofili aluminiowych PILNE !!
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 2
Z tego co wyczytałem o tej pile przystawianie stołu by zmienić kąt cięcia jest reczne chciałbym się dowiedzieć jakie to ma odzwierciedlenie na szybkości operacji i na ile jest to uciążliwe dla osoby obsługującej maszynę.
Druga kwestia to dokładność cięcia chciałbym zasięgnąć waszej opinii na ten temat z jaką dokładności piła trzyma kąty
Trzecie moje pytanko to niezawodność jak tego typu maszyny sie sprawują w czasie
Druga kwestia to dokładność cięcia chciałbym zasięgnąć waszej opinii na ten temat z jaką dokładności piła trzyma kąty
Trzecie moje pytanko to niezawodność jak tego typu maszyny sie sprawują w czasie
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Maszyna do cięcia aluminium, produkcja rolet zewnętrznych
Witam.
Jestem producentem maszyn półautomatycznych do cięcia profili aluminiowych, puch, moskitier. Oferujemy bardzo atrakcyjne ceny!!! Maszyny to półautomaty, cały proces cięcia odbywa się poprzez naciśnięcie jednego przyciska, tarcza sama się wysuwa i automatycznie się chowa. Płynna regulacja wysuwu tarczy, ustawiamy prędkość itp!!! Stawiamy na najwyższą jakość za rozsądną cenę.
Zapraszam do kontaktu, ofertę szczegółową przesyłam na email.
Link z filmem maszyny naszej produkcji:
Kontakt: [email protected], tel.:518800299

Jestem producentem maszyn półautomatycznych do cięcia profili aluminiowych, puch, moskitier. Oferujemy bardzo atrakcyjne ceny!!! Maszyny to półautomaty, cały proces cięcia odbywa się poprzez naciśnięcie jednego przyciska, tarcza sama się wysuwa i automatycznie się chowa. Płynna regulacja wysuwu tarczy, ustawiamy prędkość itp!!! Stawiamy na najwyższą jakość za rozsądną cenę.
Zapraszam do kontaktu, ofertę szczegółową przesyłam na email.
Link z filmem maszyny naszej produkcji:
Kontakt: [email protected], tel.:518800299

kontakt: [email protected], tel.:518800299
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Kolega "Bambo_7" szuka właśnie takiej piły/maszyny stąd ta oferta, która we wszystkich aspektach odpowiada założonemu tematowi. Jest tam link w którym przedstawiona jest zasada działania itp. co pozwoli w 100% odpowiedzieć na pozostałe pytania bez konieczności dalszego tłumaczenia.cnccad pisze:kolega ... ale reklamy to w innym dziale.
kontakt: [email protected], tel.:518800299