Panele 3d, DXF na CNC plazma laser 2000 wzorów
Czy ktoś jest zainteresowany?
-
- Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
- Posty w temacie: 1
Re: Panele 3d, DXF na CNC plazma laser 2000 wzorów
Nie lepiej wstawić na forum plik zip, rar z tymi wzorami?. Tak każdy będzie się Ciebie prosił na PW o pliki.
P.S.
Ludzie z forum "żebrali" jeden od drugiego o projekt wieży Eiffla na laser/plazmę. Sam wstawiłem na forum plik który też "wyżebrałem" i jest spokój w temacie. Jak chce Ci się odpisywać i wysyłać wiadomości/maile do np. 100-500 ludzi to Twoja sprawa.
P.S.
Ludzie z forum "żebrali" jeden od drugiego o projekt wieży Eiffla na laser/plazmę. Sam wstawiłem na forum plik który też "wyżebrałem" i jest spokój w temacie. Jak chce Ci się odpisywać i wysyłać wiadomości/maile do np. 100-500 ludzi to Twoja sprawa.
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 5
buczkog, najzwyczajniej na świecie chciałem zobaczyć kto się odezwie. Zapłaciłem za te wzory i z racji takiej, że tutaj na forum otrzymałem darmową pomoc, chciałem się jakoś odwdzięczyć. Nie chciałem jednak się dzielić z osobami które mimo moich dobrych intencji, pocisnęły mi od frajerow... ot i tyle.
do chwili obecnej odezwała się aż jedna (okazało się, bardzo wartościowa) osoba.
ogarnąłem cały zestaw... aż jednej wiadomości
pozdrawiam
do chwili obecnej odezwała się aż jedna (okazało się, bardzo wartościowa) osoba.
ogarnąłem cały zestaw... aż jednej wiadomości

pozdrawiam
-
okolo $12 na ebay 
kiedyś zapisałem się na jakieś forum i dostałem link na ponoć 20k wzorów, ale link był na "whats up" i mam mieszane uczucia żeby coś tam klikać...

kiedyś zapisałem się na jakieś forum i dostałem link na ponoć 20k wzorów, ale link był na "whats up" i mam mieszane uczucia żeby coś tam klikać...
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
-
wysłalem,
daj znać czy dostałeś
pozdrawiam
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki