Okular
-
Autor tematu - Znawca tematu (min. 80)
- Posty w temacie: 3
Okular
Witam, mam pytanie do kolegów, od jakiej tokarki jest ten okular ? robiłem porządki i chce się pozbyć, sprzedać ale nie wiem jak opisać.
Wysokość od podstawy do osi okulara ok 200mm, rozstaw podstawy do łoża ok 170mm
Ile można wziąć za to?
Grzegorz
Wysokość od podstawy do osi okulara ok 200mm, rozstaw podstawy do łoża ok 170mm
Ile można wziąć za to?
Grzegorz
- Załączniki
-
- IMG_0059.JPG (51.7 KiB) Przejrzano 1904 razy
Tagi:
-
Autor tematu - Znawca tematu (min. 80)
- Posty w temacie: 3
Mati12-25, po Twojej odp. zrobię remont pędzlem, wymienię pokrętła, co trzeba jeszcze i wystawie na allegro, za 50 zł to nie chciałoby mi się pakować do kartonu do wysyłki.
A jak Twój znajomy miałby jeszcze takie okazję to daj znać wezmę każda ilość, a może dokupię tokarkę okazyjnie do 100zł i będę miał komplet.
wydaje mi się że jest od TUE 40, jest podobny jak w linku poniżej
http://allegro.pl/okular-i-podtrzymka-d ... 50902.html
Grzegorz
A jak Twój znajomy miałby jeszcze takie okazję to daj znać wezmę każda ilość, a może dokupię tokarkę okazyjnie do 100zł i będę miał komplet.
wydaje mi się że jest od TUE 40, jest podobny jak w linku poniżej
http://allegro.pl/okular-i-podtrzymka-d ... 50902.html
Grzegorz
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 2
Patrząc z drugiej strony to raczej dobrego auta za tego rdzewiaka nie dostaniesz . Ja to mogę spakować za 50zł , jak coś jestem pod telefonemGrzesh pisze:Mati12-25, po Twojej odp. zrobię remont pędzlem, wymienię pokrętła, co trzeba jeszcze i wystawie na allegro, za 50 zł to nie chciałoby mi się pakować do kartonu do wysyłki.
Grzegorz

perfekcyjna B. S. , OUS 1 - Oświęcim 1066/72r; Pozdrawiam
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 2
Nie chcesz nie wiesz. To twój problem. Kupił za tyle bo byłem świadkiem.Grzesh pisze:Mati12-25, po Twojej odp. zrobię remont pędzlem, wymienię pokrętła, co trzeba jeszcze i wystawie na allegro, za 50 zł to nie chciałoby mi się pakować do kartonu do wysyłki.
Sam się pytałeś ile to warte to ci napisałem za ile kolega kupił. Jak dla mnie to możesz sb to wystawić nawet za 1000zł i nic mi do tego.
Nie ma to jak kogoś zrównać z ziemią za normalną kulturalną wypowiedź. No ale cóż...
Pozdrawiam.