Obróbka skrawaniem wykorzystana na obrabiarkach CNC
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
Obróbka skrawaniem wykorzystana na obrabiarkach CNC
Witam.
Mam napisać pracę na ten temat z tego co pamiętam to wymienić wszystkie obrabiarki CNC na których mogę wykorzystać skrawanie i opisać jedną.
Jak to zrobić? w internecie nie mogę znaleźć żadnego info na ten temat, proszę o pomoc
Mam napisać pracę na ten temat z tego co pamiętam to wymienić wszystkie obrabiarki CNC na których mogę wykorzystać skrawanie i opisać jedną.
Jak to zrobić? w internecie nie mogę znaleźć żadnego info na ten temat, proszę o pomoc
Tagi:
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 1
-
- Lider FORUM (min. 2000)
no przyjacielu możesz niemieć pojęcia co to cnc i obróbka skrawanie ale pierwsze co robię jak mam jakiś zadanie to właśnie w Google wrzucam kluczowe słowa i zwykle coś znajduje .. a jeśli tobie jednak nic nie wyświetla to może masz coś źle skonfigurowane w przeglądarce ..... ja uważam ze każdą obrabiarkę która skrawa można przerobić cnc a nie tylko skrawające bo i na krawędziarce cnc pracowałem a to obróbka plastyczna już
sorki za wszystkie błędy ... (dyslektyk)
Zobacz moje filmy http://www.youtube.com/user/pokachontass/videos

Zobacz moje filmy http://www.youtube.com/user/pokachontass/videos
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
tak szkoła uczy wykorzystywać intenet,
nie wiem na jakim poziomie edukacji jesteś ( gimnazjum, średnia, może już studia), jeśli masz coś wspólnego z ze szkołą techniczną to zapraszam do biblioteki, z doświdczenia wiem, że oni wiedzą prawie wszystko i jak miło zapytasz to dowiesz się wszystkiego ( wyczytasz
)
nie wiem na jakim poziomie edukacji jesteś ( gimnazjum, średnia, może już studia), jeśli masz coś wspólnego z ze szkołą techniczną to zapraszam do biblioteki, z doświdczenia wiem, że oni wiedzą prawie wszystko i jak miło zapytasz to dowiesz się wszystkiego ( wyczytasz

"Technologia rozwiązuje problemy, nie politycy"
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
-
No tak. "Osraliście" gościa tymi postami, ale dobrze mu tak, skoro nawet nie wie o czy ma pisać. Najgorsze jest to, że ten accent już się nie pojawi, bo wstyd i żenada. Ale po jakimś czasie pojawi się ten sam leniwiec pod nickiem lexus, albo patent itp. Ciekawe ilu takich jednorazowych pytaczy zaśmieca serwer swoimi nickami i postami? Mam nadzieję, że starczy jeszcze miejsca na dyskach serwerów na naprawdę ważne problemy i ciekawe dyskusje.
Pozdrawiam
Grzesiek
Samozwańczy programista CNC
Grzesiek
Samozwańczy programista CNC
-
Jak się tylko sesja zaczyna, zaczyna się wołanie o "pomoc"?
Żeby tylko inaczej były te tematy opisywane pewnie by ktoś pomógł, ale nie w ten sposób na zasadzie zrób za mnie...
Wiem to i tamto, potrafię policzyć to i owo, ale mam problem z tym. Inaczej był by taki temat odbierany. Wystarczy wykazać trochę samo-zaangażowania we własnym interesie autorze tematu . Chyba stać Cie na to?
Żeby tylko inaczej były te tematy opisywane pewnie by ktoś pomógł, ale nie w ten sposób na zasadzie zrób za mnie...
Wiem to i tamto, potrafię policzyć to i owo, ale mam problem z tym. Inaczej był by taki temat odbierany. Wystarczy wykazać trochę samo-zaangażowania we własnym interesie autorze tematu . Chyba stać Cie na to?
W dzień obchodź się z żoną jak z przyjacielem, w nocy jak z przyjaciółką.