nc11lv - problem
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 3
nc11lv - problem
Witam
Zakupiłem ostatnio kilka płaskowników ze stali nc11lv, zastanawia mnie jednak, czy to jest normalne, że podczas szlifowania hartowanych kostek o gabarytach np. 120x150x40, 80x150x30-wymiary w mm, mogę je ściągnąć jedną ręką z włączonego (sprawnego) stołu magnetycznego (kostki lezą na płasko).
Ma ktoś może pomysł co może być nie tak.
Pozdrawiam
Zakupiłem ostatnio kilka płaskowników ze stali nc11lv, zastanawia mnie jednak, czy to jest normalne, że podczas szlifowania hartowanych kostek o gabarytach np. 120x150x40, 80x150x30-wymiary w mm, mogę je ściągnąć jedną ręką z włączonego (sprawnego) stołu magnetycznego (kostki lezą na płasko).
Ma ktoś może pomysł co może być nie tak.
Pozdrawiam
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
NC11
Nie ma zadnego problemu ze szlifowaniem tego materiału i jego mocowaniem na magnesie,pewnie materiał lipa,radzę uważać na słynnych Polskich ,a zwłaszcza Warszawskich hurtowników,generalnie wszystko poszło na żywioł,amatorszczyzna na całego,w zadnej hurtowni nie mają nawet przenośnego spektometru ,a nawet twardościomierza,a i wiedza niektórych Panów w dzałach zbytu w tych hurtowniach pozostawia wiele do życzenia,nastepna sprawa atestów jakie wystawiają te firmy,wszystko to bzdurne przedruki które z zakupionym przez klienta materiałem maja tyle współnego co koń z koniakiem
reasumując UWAGA,UWAGA,UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
reasumując UWAGA,UWAGA,UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!