Narzędzia Fanger
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 1
Re: Narzędzia Fanger
Co to jest 'uskok mierzonego przedmiotu'? A co do samej suwmiarki - to zwykły chinol i to pewnie podłej jakości. Wy to wszyscy widzę okrutnie bogaci jesteście, że kupujecie takie guano, które co chwilę trzeba wymieniać.
Jeżeli pomogłem kliknij pomógł 

Suwmiarka jest podrasowana, bo ma laserem wypaloną nazwę. To czyni ją 4 x droższą. Taki zabieg psychologiczny.
Skoro nie wiesz,co to jest pomiar uskoku, to nie umiesz suwmiarki używać.
Skoro nie wiesz,co to jest pomiar uskoku, to nie umiesz suwmiarki używać.
,, Iditi na ch. j" maciąg.
PO to dno -aksjomat. Wszystko ma swoje miejsce - Wyborcza, w każdym kiblu! ***** konfederusków.
PO to dno -aksjomat. Wszystko ma swoje miejsce - Wyborcza, w każdym kiblu! ***** konfederusków.
Nie wszystkie chińczyki są do d.. Sam w pracy używam Oriona zegarowego i jest ok. Kiedyś miałem no name chińskiego i używałem go 10 lat. Co rok przechodził sprawdzanie i był dopuszczany, bo spełnił wymagania normy. To nie były jednak, suwmiarki za 40 zł.
Moja hipoteza jest taka. Chińczy mają technologię pozwalajacą robić dobry sprzęt.Jak w każdej produkcji powstają braki. Tylko oni tych braków nie złomuja, lecz sprzedają po niższej cenie jak produkt niepełnowartościowy. Potem jest handlowany na Aliekspresie, po kilka dolarów.
Moja hipoteza jest taka. Chińczy mają technologię pozwalajacą robić dobry sprzęt.Jak w każdej produkcji powstają braki. Tylko oni tych braków nie złomuja, lecz sprzedają po niższej cenie jak produkt niepełnowartościowy. Potem jest handlowany na Aliekspresie, po kilka dolarów.
,, Iditi na ch. j" maciąg.