Nagrzewnica olejowa
-
Autor tematu - Znawca tematu (min. 80)
- Posty w temacie: 2
Nagrzewnica olejowa
Witam.
Zamierzam kupić nagrzewnicę olejową, taką dmuchawę w kształcie tuby. Musi być z odciągiem spalin.
rozglądam się za używana. Na co należny zwrócić uwagę. Czy warto kupować używane?
Nowa trochę jest za droga dla mnie.
Pozdrawiam.
Zamierzam kupić nagrzewnicę olejową, taką dmuchawę w kształcie tuby. Musi być z odciągiem spalin.
rozglądam się za używana. Na co należny zwrócić uwagę. Czy warto kupować używane?
Nowa trochę jest za droga dla mnie.
Pozdrawiam.
Tagi:
-
- Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Kolego mimo to proponuje rozejrzec się za olejowa bez odciagu typu np Master. Zorientuj się czy ci na pewno nie odpowiada. Sadze ze zda egzamin. Tylko stare zajezdzone trupy dymia, a nowe lub po przeglądzie daja przyjemne Ciepło. Sam mam jedna i grzeje nia garaz. Tamtej zimy zaczela niemiłosiernie dymic po 30 min az oczy lzawily ale po wymianie dyszy i czyszczeniu grzeje doskonale.
-
- Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
No to pozostaje zastosowania wersji z odprowadzeniem spalin (master albo Biemmedue) lub wersji elektrycznej. Polecam artykuł do poczytania "Przenośne nagrzewnice powietrza"
http://www.forum-budowlane.pl/technolog ... powietrza/
http://www.forum-budowlane.pl/technolog ... powietrza/
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
Nagrzewnice olejowe
Tam gdzie przebywają ludzie tylko mogą pracować nagrzewnice olejowe z odprowadzeniem spalin (z kominkiem). Polecam nagrzewnice firmy SIAL Munters. Mają w ofercie nagrzewnice nisko i wysokociśnieniowe. Te pierwsze są tańsze.BYDGOST pisze:Od czasu, gdy niedaleko mnie, zginęły trzy osoby poprzez zaczadzenie od takiego ogrzewania, to niechętnie na takie coś patrzę.
Nagrzewnice olejowe SIAL Munters
-
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Kontakt:
mam mastera BV100 imoże nawet go sprzedam. Jest po czyszczeniu , sprawny .
Ma nową automatyke.
Muszę przemyśleć jego sprzedaż. Jak Cię za interesuje to się odezwij na PW a ja za tem czas przemyśle sprzedaż.
[ Dodano: 2011-11-18, 17:52 ]
no dziś master wrócił w łaski ... odpaliłem i grzeje. Ale jest trochę chyba za duży jak dla mnie ...
Ma nową automatyke.
Muszę przemyśleć jego sprzedaż. Jak Cię za interesuje to się odezwij na PW a ja za tem czas przemyśle sprzedaż.
[ Dodano: 2011-11-18, 17:52 ]
no dziś master wrócił w łaski ... odpaliłem i grzeje. Ale jest trochę chyba za duży jak dla mnie ...
Pozdrawiam robaczki kolorowe :)
-
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Kontakt:
hehe ...janek42.42 pisze:Ja wole używanych nie kupować, bo nie warto oszczędzać paru złotych, żeby potem żałować, a i nowy produkt zawsze jest na gwarancji. Tanie nagrzewnice powietrza są na klima-sklep.pl. Ja se jedną jakiś czas temu kupiłem i jestem z niej bardzo zadowolony i do tej pory działa bez zarzutu.
tak to sobie tłumacz że to się potem żałuje kupując używaną.
Jeżeli Ty te parę groszy ,czyli ok 2500zł traktujesz jako grosze to po co kupujesz "Tanie nagrzewnice"

Pozdrawiam robaczki kolorowe :)