witam wszystkich, nei wiem nawet gdzie zamieścić swój temat , więc jeśli źle to zrobiłem to proszę przenieść,
jestem informatykiem w firmie, ostatnio firma zakupiła cutter do cięcia skóry głównie,
lectra : VT-LEATHER-F VECTOR LEATHER FURNITURE LARGE HIDE CUTTER (4K0225)
coś takiego , przyszedł szef i powiedział podłącz,
jest maszyna, która składa się z 3 części, do tego są 3 komputery ze specjalnym softem, 2 monitory plus panel "główny" z trzecim monitorem. milion kabli, które są pooznaczane jakimis cyframi, i nie wiadomo co dalej, kupili maszynę, ani instrukcji, ani człowieka który na tym pracował, nic , zupełnie nie wiem jak to ugryźć. wiec jeśli ktoś ma jakieś pojęcie materiały, chociażby jak to podłączyć to poproszę, nie chce zepsuć czegoś za pół miliona euro.
LECTRA do cięcia skóry
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
niedawno nasza firma rowniez zakupila lectre ale mamy problemy ze skanowaniem oraz wydajnoscia (skora)
- skaner nie 'lapie' wiekszosci oznaczen rysowanych kreda, moze byc to problem z blednym zaznaczaniem bledow na skorze, czy istnieje jakas instrukcja gdzie jest pokazane jak to robic prawidlowo?
- czy istnieja jakies gotowe ustawienia leather nest'a?
- skaner nie 'lapie' wiekszosci oznaczen rysowanych kreda, moze byc to problem z blednym zaznaczaniem bledow na skorze, czy istnieje jakas instrukcja gdzie jest pokazane jak to robic prawidlowo?
-
- Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Taśma ze skanowania kłania się do wymiany, lub źle ustawione kamery.olsen1982 pisze:niedawno nasza firma rowniez zakupila lectre ale mamy problemy ze skanowaniem oraz wydajnoscia (skora)