Maksymalna powierzchnia robocza to 40x40 cm tak myślę do spodu pudełek. Grubość od 3 do 5 mm. Nie ma to być na szybki zarobek, ilość nie pójdzie w setki dziennie, ale te 40-50 dziennie dobrze by zrobić minimum (całość może się składać z kilku mniejszych pudełek ale myślę że jedna sztuka powinna się zamknąć w 4-5 płytach ze sklejki o wymiarach 400x400x3mm, myślę że dochodząc do 100szt.
Budżet... Nie wiem dokładnie, na razie szacuje biznes i patrzę co z tego może wyjść. Jeśli miał by być to koszt ok 30-50tys to widzę tylko leasing na razie, jeśli coś ok 10-15tys (ale chyba za tyle to nie mam co liczyć) to gotówka. Nie chce wchodzić jakoś na grubo w to, wole potem ewentualnie się "doposażyć" jak to rozkwitnie trochę.
Domyślam się że tematy podobne były, jednak mój jest dość mocno powiązany z ewentualnym miejscem w warszawie gdzie takie urządzenia można podejrzeć. Może ktoś ma jakąś wiedze na ten temat? Nie chce robić konkurencji nikomu, wchodzę w dość mocno specyficzną branże tak że raczej nie będę dla nikogo zagrożeniem
Dodam że na te chwilę rozmawiałem z firmą Trotec o urządzeniu Speedy100. Macie jakieś zdanie o urządzeniu i firmie?