Ksywy/imiona Waszych narzędzi, pojazdów itp zabawek
-
Autor tematu - Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
Ksywy/imiona Waszych narzędzi, pojazdów itp zabawek
Czy tylko ja jestem taki rąbnięty, żeby nadawać ksywki sprzętom? Pojazdy miewają swoje przydomki, ale czy narzędzia/maszyny również? Podzielcie się.
Moje jeździdła: Ogór (Ogar 200), Cargul (moto z wózkiem i przyczepą cargo), Tramwaj (Simson DUO - z racji dźwięków we wnętrzu) i Obibok (bity w oboje lewych drzwi Golf II, właśnie z tej okazji nabyty)
W pracy natomiast mam następujące towarzycho:
-Świnka - pomarańczowy Migomat Kemppi z kablem zasilającym skróconym do postaci świńskiego ogonka
-maChinka vel Grzesiu Turlau - totarka Maktek
-Halny vel "Czapki z głów" - odciąg nad stołem do spawania
-Zestaw świąteczny - klucze 1/4", które miały pozostać czyste do użycia "od święta". Nie wyszło, ale nazwa została
-Plumpiarka - kompresor własnej roboty, słowo na mojej wiosce oznaczające przyczepę asenizacyjną do ciągnięcia za traktorem
-Kolubryna - wiertarka na kolumnie
-od wczoraj Przychlast - wycinarka plazmowa
Moje jeździdła: Ogór (Ogar 200), Cargul (moto z wózkiem i przyczepą cargo), Tramwaj (Simson DUO - z racji dźwięków we wnętrzu) i Obibok (bity w oboje lewych drzwi Golf II, właśnie z tej okazji nabyty)
W pracy natomiast mam następujące towarzycho:
-Świnka - pomarańczowy Migomat Kemppi z kablem zasilającym skróconym do postaci świńskiego ogonka
-maChinka vel Grzesiu Turlau - totarka Maktek
-Halny vel "Czapki z głów" - odciąg nad stołem do spawania
-Zestaw świąteczny - klucze 1/4", które miały pozostać czyste do użycia "od święta". Nie wyszło, ale nazwa została
-Plumpiarka - kompresor własnej roboty, słowo na mojej wiosce oznaczające przyczepę asenizacyjną do ciągnięcia za traktorem
-Kolubryna - wiertarka na kolumnie
-od wczoraj Przychlast - wycinarka plazmowa
Tagi:
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 2
Idealne imię!... a nadanie tego imienia w CZWARTEK?mc2kwacz pisze:JUTRO nomen-omen odbieram nowego pieska-szczeniaka. Niby dzieci już wybrały imię, ale temat nie jest zamknięty. Może zaproponować "Duduś", co sądzicie? Czy to nie jest dobre imię dla wiernego pieska, niekoniecznie w pełni rasowego, czyli w zasadzie małego kundla?

-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 2
W sumie nad szczegółami się nie zastanawiałem. Ale przysięgę wierności mogę od niego odebrać we czwartek. To dobry dzień na przysięgę.
Dostanie pańską rękę do polizania i jakiś psi smakołyk. Niech się psina cieszy bo i tak już z góry wiadomo że niedługo zostanie wykastrowany. Żeby nie fikał za bardzo
Dostanie pańską rękę do polizania i jakiś psi smakołyk. Niech się psina cieszy bo i tak już z góry wiadomo że niedługo zostanie wykastrowany. Żeby nie fikał za bardzo

-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
- Kontakt: