To było głośne w całej Polsce bo powtarzali to wielu firmom od Bałtyku po Tatry. Nie zatonął tylko stanął na mieliźnie. Firme wymienił już kolega Jaszuk88 wcześniej.Z1000 pisze:nerc pisze:Z1000 pisze:...np. zatonie statek wiozący z Indii ścierniwo (tłumaczenie jednego z dealerów piasku z zeszłego roku)
![]()
![]()
W której firmie tak się tłumaczyli?
nie no nie chce tu robić antyreklamy, powiem tylko ze ta firma w Polsce dość dużo ścierniwa popycha
jaki garnet polecacie
-
- Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 1
Re: piasek
Scotti
Tagi:
-
- Lider FORUM (min. 2000)
Re: piasek
Może mu się garnet wysypał i stąd ta mielizna ...Scotti pisze:To było głośne w całej Polsce bo powtarzali to wielu firmom od Bałtyku po Tatry. Nie zatonął tylko stanął na mieliźnie. Firme wymienił już kolega Jaszuk88 wcześniej.Z1000 pisze:nerc pisze:Z1000 pisze:...np. zatonie statek wiozący z Indii ścierniwo (tłumaczenie jednego z dealerów piasku z zeszłego roku)
![]()
![]()
W której firmie tak się tłumaczyli?
nie no nie chce tu robić antyreklamy, powiem tylko ze ta firma w Polsce dość dużo ścierniwa popycha
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
koledzy - a jak te statki teraz pływają już lepiej trochę czy dalej toną?
Idziemy w coraz większe ilości i szef zastanawia się, czy może dałoby się trochę przyoszczędzić, np. na jakimś małym, cichym importerze, o którym nie wiemy?
Teraz bierzemy z garnet.com.pl (tzn. garnet polska), gdzie jakość jak dla mnie jest bardzo dobra i cena w porównaniu z "większymi" dostawcami, z którymi rozmawialiśmy też wygląda ok, ale jak to szef mówi - nigdy nie szkodzi rozeznać się w rynku..

Teraz bierzemy z garnet.com.pl (tzn. garnet polska), gdzie jakość jak dla mnie jest bardzo dobra i cena w porównaniu z "większymi" dostawcami, z którymi rozmawialiśmy też wygląda ok, ale jak to szef mówi - nigdy nie szkodzi rozeznać się w rynku..
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Kontakt:
Jak taki drogi to może przetnie wszystko i to bez wody i wtedy się przyoszczędzimerc80 pisze:hh tez mi oczy wywaliło ale tak , taka jest cena plus odbiór z francji w niemczech krzykneli mi 960 euro plus transport- nie używałęm go i pewnie nigdy nie bede ale podobno jest to najlepszy garnet na swiecie.

CAD/CAM CAGILA
Porównanie programów dla wycinarek CNC => http://www.cnc.info.pl/topics51/automat ... t18915.htm
Optymalny automatyczny nesting to już połowa sukcesu, kliknij na WWW i dowiesz się więcej
Porównanie programów dla wycinarek CNC => http://www.cnc.info.pl/topics51/automat ... t18915.htm
Optymalny automatyczny nesting to już połowa sukcesu, kliknij na WWW i dowiesz się więcej

-
Re: jaki garnet polecacie
witam,
Mam pytanie słyszeliście lub mieliście kiedyś do czynienia z garnetem z Iranu ? Ostatnio dostałem telefon z całkiem ciekawie brzmiącą ofertą i mam dostać pewną ilość na próbę 80-tki. Chętnie poczytam wasze opinie
Mam pytanie słyszeliście lub mieliście kiedyś do czynienia z garnetem z Iranu ? Ostatnio dostałem telefon z całkiem ciekawie brzmiącą ofertą i mam dostać pewną ilość na próbę 80-tki. Chętnie poczytam wasze opinie
-
Witam,
ja pracuję w firmie do obróbki szkła. Tniemy raczej cienkie szkło, tak do 2cm grubości. Brałem piasek indyjski ale ostatnio wszedł do Polski nowy piasek Standard. Jakiś młody chłopak na Pomorzu tym handluje. Polecam w 100% - piach super, praktycznie żadna różnica co do innych a cena jaką mi dał to 970zł netto za tonę. Zużywam 3 tony/mc ale mimo wszystko to jednak 1200 oszczędności.
Ps. Teraz to i tak wszystko z Chin idzie, nie dajcie się nabierać
ja pracuję w firmie do obróbki szkła. Tniemy raczej cienkie szkło, tak do 2cm grubości. Brałem piasek indyjski ale ostatnio wszedł do Polski nowy piasek Standard. Jakiś młody chłopak na Pomorzu tym handluje. Polecam w 100% - piach super, praktycznie żadna różnica co do innych a cena jaką mi dał to 970zł netto za tonę. Zużywam 3 tony/mc ale mimo wszystko to jednak 1200 oszczędności.
Ps. Teraz to i tak wszystko z Chin idzie, nie dajcie się nabierać

-
- Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 4
Dzień dobry. Pytasz o konkretny garnet? Czy dostawcę? Klienci mają różne opinie. Ja słyszę najwięcej pozytywów na temat firmy Garnet Polska.
Zachęcam także do zainteresowania się technologią odzyskiwania garnetu. Pierwsze przemysłowe urządzenie stoi w firmie Promar, która posiada dwie technologię firmy PTV i zużywa około 1,6 -1,8 tony dziennie garnetu. W razie pytań zapraszam do kontaktu.
Zachęcam także do zainteresowania się technologią odzyskiwania garnetu. Pierwsze przemysłowe urządzenie stoi w firmie Promar, która posiada dwie technologię firmy PTV i zużywa około 1,6 -1,8 tony dziennie garnetu. W razie pytań zapraszam do kontaktu.