Jaka to tokarka?
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
- Posty w temacie: 2
Jaka to tokarka?
Witam mam pytanie prosze mi pomóc jak moge sie dowiedzieć jaki to typ tokarki (zdjecie sle w załączniku) moze państwo wiedzą lub gdzie moge się dowiedzieć? dziekuje i pozdrawiam
- Załączniki
-
- za jakość przepraszam
- tokarka.jpg (28.96 KiB) Przejrzano 2542 razy
Tagi:
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 1
TUE-35 nie jest to na pewno. One miały skrzynkę prędkości podzieloną, Na dole (nazwijmy to w podstawie bezpośrednio przy silniku ) jedną dwójkę i trojkę przesuwną potem przekładnia pasowa i we wrzecienniku drugą dwójka przesuwna. Tutaj cała skrzynka prędkości jest we wrzecienniku. Niemniej jednak jest podobna do TUE-35 może to jakaś nowsza wersja albo zagraniczny odpowiednik (czeski bułgarski albo jeszcze jakiś inny ).
Kolego Piracik to jest jeszcze małe piwo maszyna jest bardzo nie nowa wygląda jak by to był jakiś garaż. Ja widziałem maszyny (u znajomka ) bardziej zapuszczone tyle że prawie nowe ( tokarka miała jakieś 2 lata ) nie minoł rok jak jakiś pacan wjechał imakiem w uchwyt. Nie sprzątana niewiadomo ile „syf, kiła i malaria „ Nowa tokarka z Tarnowa .
Kolego Piracik to jest jeszcze małe piwo maszyna jest bardzo nie nowa wygląda jak by to był jakiś garaż. Ja widziałem maszyny (u znajomka ) bardziej zapuszczone tyle że prawie nowe ( tokarka miała jakieś 2 lata ) nie minoł rok jak jakiś pacan wjechał imakiem w uchwyt. Nie sprzątana niewiadomo ile „syf, kiła i malaria „ Nowa tokarka z Tarnowa .