Załączam fotkę. Jak to ma być? Jeżeli ma ktoś możliwość zrobienia zdjęcia swojej śruby to poproszę

nie koniecznie szczególnie jest faktycznie jest tam zwykłe łożysko a nie skośne wszystko zależny od konstrukcji ja mam zamocowane w przeciwną stronę niz kolega pisze gdyż problem potem stanowiło by przykręcenie mocowania silnika a tak to kołnierz jest od strony gwintu -cylindryczna część wystaje za korpus dzięki czemu stanowi bazę dla elementu mocowania silnika i jednocześnie ten że element jest mocowany tą samą śrubą która przechodzi na wylot przez kołnierz i korpusTomciowoj pisze:Strona walcowa skierowana jest w stronę śruby napędowej jak na dolnej części rysunku kolegi. Od strony kwadratowej otwory pod śruby mają pogłębienia. W tych blokach stosowane jest zwykłe łożysko kulkowe.
Segitarius pisze:Mam część maszyny, Niedługo będę zamawiał część do której przykręcona pędzie część podtrzymująca (ff15) śrubę kulową.
Mowa jest o bloku ff15, czyli podtrzymującym, w nich są kulkowe zwykłeadam FX pisze: nie koniecznie
Czyli blok FK15.Segitarius pisze:Nie planuję demontażu zatem wnioskuję, że pozycja śruby względem bloku jest w moim przypadku obojętna??
I UWAGA! Popełniłem błąd. Chodzi mi o stronę napędową. W którą stronę ten wystający cylinder?