Trochę późno, pewnie autor już znalazł rozwiązanie, ale że temat interesujący, chciałem sprawdzić jak sobie solid poradzi z taką krzywką. Stwierdziłem że nakreślenie kilku łuków + nadanie relacji styczności między nimi powinno szybko załatwić sprawę.
Nakreśliłem prostokątną obwiednię 140x77mm (chociaż nawiasy przy wymiarze 77mm może być tylko wymiarem podglądowym, zaokrąglonym). Ustawiłem dwa koła fi 10mm z prawej oraz fi25 z lewej. Lewe koło jest styczne do dwóch krawędzi obwiedni. Prawe koło jest styczne do obwiedni oraz do linii równoległej do podstawy odległej o 10mm.
Przyjąłem że aby krzywka była krzywką, łuki muszą być styczne. Podane są tylko 4 promienie łuków, więc przyjąłem że tylko 4 łuki się tam znajdują. Narysowałem je, nadając im promień oraz relację styczności z sąsiadami. Łuk R65 jest styczny do okręgu fi 25, łuk R90 jest styczny do okręgu fi10. Na rysunku z pierwszego posta, wygląda jakby któryś z łuków R78 Lub R81 był styczny do obwiedni. Nadając taką relację cały rysunek się rozjeżdżał, zamiast krótkich łuków powstawały odcinki 3/4 okręgu czy inne dziwy. Próbowałem przestawiać środki, długości łuków ale to nic nie dawało, zarówno dla stycznego R78 jak i stycznego R81. Dopiero jak zrobiłem styczny do górnej krawędzi obwiedni promień R65 rysunek się ułożył podobnie do oczekiwanego. Czy tak samo - nie wiem.

Małe okręgi na krawędzi krzywki zaznaczają krańce łuków.
Pozostaje odczytać współrzędne punktów środków i końców łuków z dużą dokładnością i napisać kod wykorzystując kod na ruch po łukach. Lub eksport do cama.
Podejrzewam że sama krzywka powstała w jakimś generatorze z programu cad, gdzie wystarczy wstawić parę parametrów, takich jak skok, kąt obrotu krzywki i odległość położenia spoczynkowego od osi obrotu. Wtedy program już sam kreśli przybliżony zarys krzywki. Chętnie bym zobaczył jak wygląda wykres przemieszczenia w funkcji kąta obrotu, jak bardzo jest zbliżony do liniowego. Być może solidworks umie coś takiego zrobić, ja nie a przynajmniej nie o 23