Ile kosztuje szambo?
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
Ile kosztuje szambo?
Witam serdecznie, orientujecie się może ile kosztuje budowa, transport i montaż szamba betonowego? Chodzi mi o zbiornik jednokomorowy, o pojemności 10 tysięcy litrów. Na stronie nie ma niestety żadnych informacji o cenie. Może budowaliście takie szamba przy Waszych domach i się orientujecie?
Ostatnio zmieniony 09 cze 2017, 22:51 przez Kiki9, łącznie zmieniany 1 raz.
Tagi:
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 3
Ogólnie pytanie jak pytanie- może i dość ciekawe, zważywszy tematykę tego forum
, ale dla mnie równie interesujące jest to co można przeczytać pod pierwszym postem autora tego pytania:
,,Ostatnio zmieniony przez IMPULS3 Wczoraj 22:51, w całości zmieniany 1 raz"
tego jeszcze nie grali
Ktoś wytłumaczy ?

,,Ostatnio zmieniony przez IMPULS3 Wczoraj 22:51, w całości zmieniany 1 raz"
tego jeszcze nie grali
Ktoś wytłumaczy ?
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
IMPULS3 wspomniał coś o reklamie, pewnie był tam link do jakiegoś konkretnego szamba, który przez moda został wycięty. Jak ktoś w pierwszym poście na forum rzuca linkami, to zazwyczaj jest to spam, więc wątkotwórca i tak został potraktowany dość łagodnie.
Dopisek:
Z ciekawości wpisałem w google fragment pierwszego posta. Podobne pytania dwa dni temu zostały zadane m. in. na forach poświęconych nerwicy i motocyklom. Tam wątki w całości trafiły już do szamba
Dopisek:
Z ciekawości wpisałem w google fragment pierwszego posta. Podobne pytania dwa dni temu zostały zadane m. in. na forach poświęconych nerwicy i motocyklom. Tam wątki w całości trafiły już do szamba

Ostatnio zmieniony 10 cze 2017, 19:28 przez ajt, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 7
Tak jak pisze ajt, tylko usunąlem link do strony. Czy reklama czy nie to nic nie traci sens pytania, natomiast sam temat niech sobie będzie , nikomu nie szkodzi a może to kogoś interesuje. Szkoda tylko jak ktoś tu wpada i traktuje nas wszystkich jak naiwnych glupców...Areo84 pisze:Ktoś wytłumaczy ?
Choć tak jak napisalem w poście, sens chyba niewielki co do szamba betonowego, obecnie są tzw. ekologiczne, wcale nie droższe a w użytkowaniu znacznie tańsze. A jak ktoś się uprze to i takie szambo może wywozić, nic nie stoi na przeszkodzie. Ale to już jest moje zdanie i wcale nie trzeba się z nim zgadzać.

-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
To są wyznacznik lokalnych kryzysów.
Interes źle idzie więc "trzeba walczyć". A problemem może być przemijająca moda na szambo bo "unia nakazała" przyłączyć do kanalizacji wszystkich we wsi... tu, i tam, i siam..
Trzeba przestawić się na zbiorniki deszczówki (póki jeszcze jest dozwolone jej zbieranie) i budowę schronów.

Interes źle idzie więc "trzeba walczyć". A problemem może być przemijająca moda na szambo bo "unia nakazała" przyłączyć do kanalizacji wszystkich we wsi... tu, i tam, i siam..

Trzeba przestawić się na zbiorniki deszczówki (póki jeszcze jest dozwolone jej zbieranie) i budowę schronów.

zachowanie spokoju oznacza zdolności do działania
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 2
A już myślałem że mi się coś popieprzyło. Jakim cudem widzę posty impulsa? Przecież wywaliłem do ignorowanych, tam gdzie miejsce wszystkich tych z którymi nie warto gadać ani tym bardziej ich czytać.
A tu proszę. Impulsa zrobili moderatorem. Ja pier...! Koniec świata. Ja rozumiem, że był chętny, że się prosił, że chciał się dowartościować. Ale żeby od razu się godzić? Aż tak źle z forum?
A tu proszę. Impulsa zrobili moderatorem. Ja pier...! Koniec świata. Ja rozumiem, że był chętny, że się prosił, że chciał się dowartościować. Ale żeby od razu się godzić? Aż tak źle z forum?