Gratowanie w bebniarce - szukam Wroclaw/okolice
-
Autor tematu - Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 2
Gratowanie w bebniarce - szukam Wroclaw/okolice
Witam
Szukam firmy w ktorej moglbym do bebniarki wrzucic kilka elementow do polerowania/tepienia krawedzi.
Na razie na probe zeby zobaczyc jaki jest efekt. Czy ktos z Was zna taka firme we Wroclawiu/okolicy?
Pozdrawiam
Kamil
Szukam firmy w ktorej moglbym do bebniarki wrzucic kilka elementow do polerowania/tepienia krawedzi.
Na razie na probe zeby zobaczyc jaki jest efekt. Czy ktos z Was zna taka firme we Wroclawiu/okolicy?
Pozdrawiam
Kamil
Tagi:
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
A ja polecam zakupić własną gratownicę. Bez proszenia się, szukania, kombinacji. Wszystko zależy od elementów, których krawędzie chcesz zaokrąglić. Wiadomo, że na jednorazowe zlecenie to interes słabo opłacalny, ale jakbyś miał ich więcej to warto się zastanowić nad taką opcją. We Wrocku jest firma Limtech i oni handlują między innymi gratownicami. Ja co prawda kupowałem od nich nożyce, ale widziałem w ofercie te sprytne urządzonka.
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
Kiedyś miałem dużo starych śrubek do oczyszczenia. Miałem też kilka betoniarek. Pierwsze "kręcenie" spowodowało sporo drobnych uszkodzeń śrubek, bo dałem za mało ścierniwa i śrubki uderzały o siebie i o dno betoniarki. Betoniarka też była chyba trochę za duża. Dołożenie ścierniwa poprawiło jakość roboty na tyle, że dorzuciłem inne drobne części do czyszczenia. Dobrze byłoby jeszcze usunąć mieszadła z wnętrza gruszki.
pozdrawiam
Maciek
miłośnik maszyn parowych i silników GAD
Maciek
miłośnik maszyn parowych i silników GAD
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)