Gięcie Drutu 3d
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
Gięcie Drutu 3d
Witam serdecznie. Poszukuje firmy, która mogłaby przyjąć zlecenie na stworzenie za pomocą giętarki CNC kształtu z drutu o średnicy 2 mm. Drut ten musi być wyginany pod kątami zadanymi przeze mnie w płaszczyźnie 3d. Niestety problem polega na tym ze interesuje mnie produkcja do 10 elementów w 2 rożnych kształtach. Z tego, co się orientowałem firm jest dużo, ale żadna nie chce się podjąć tak małego zlecenia. Jeśli ktoś może zna firmę, która mi pomoże proszę o kontakt.
Tagi:
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
Re: Gięcie Drutu 3d
pozostaje ci giąc to ręczniekokos166 pisze:Witam serdecznie. Poszukuje firmy, która mogłaby przyjąć zlecenie na stworzenie za pomocą giętarki CNC kształtu z drutu o średnicy 2 mm. Drut ten musi być wyginany pod kątami zadanymi przeze mnie w płaszczyźnie 3d. Niestety problem polega na tym ze interesuje mnie produkcja do 10 elementów w 2 rożnych kształtach. Z tego, co się orientowałem firm jest dużo, ale żadna nie chce się podjąć tak małego zlecenia. Jeśli ktoś może zna firmę, która mi pomoże proszę o kontakt.
sorry ale dla 10 elementów nikt nawet nie spojrzy na rysunek
programowanie maszyny to czas a czas to pieniądz
koszt 1 elementu to dajmy na to 2 zł programowanie maszyny to dajmy na to 300 zł = cena 1 elementu 32 zł
ceny przykładowe proszę nie brać ich dosłownie
zrób sobie giętarkę do drutu do imadła i wygniesz powtarzalnie 10 elementów
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
nie jest to takie proste zeby zrobić to samemu niestety chodzi to o wierne odwzorowanie kątów np. 73 stopnie czy 24 stopnie nie wydaje mi sie czy dzieki imadle i gietarce daloby rade to zrobic
[ Dodano: 2010-03-22, 19:57 ]
a nawet jeśli chodzi o ręczne wykonanie takich elementow to tez może prosiłbym o namiar na firme czy osobe ktora by sie mogła podjać czegoś takiego
[ Dodano: 2010-03-22, 19:57 ]
a nawet jeśli chodzi o ręczne wykonanie takich elementow to tez może prosiłbym o namiar na firme czy osobe ktora by sie mogła podjać czegoś takiego
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
Gecie drutu CNC 3D gładkieg i żebrowanego, produkcja strzemion zbrojeń o specjalnie skomplikowanym kształcie. www.sterling-kupski.pl
Gięcie drutu CNC 3D gladkiego. Giecie cnc drutu zebrowanego jako jedna z niewielu firm w Polsce. Produkcja zbrojen o specjalnie skomplikowanym ksztalcie, zgrzewanie, spawanie, łączenie za pomoca nitowania tulejowania!!WWW.STERLING-KUPSKI.PL