Witam. Mam dosc nietypowy problem . Trafila mi sie oferta pracy jednak warunkiem zaproszenia na rozmowe jest napisanie 4 symulacji w programie edgecam i wyslanie pracodawcy... i tutaj mam problem poniewaz nie mam tego programu , pisalem do edgecam ale zanim wysla to oferta przepadnie a nie chce tez oszukac i isc do jakiejs firmy aby ktos zrobil to za mnie ...
Programy sa dosc proste a ja nie mialem stycznosci z edgecam ( pracowalem jedynie na fomCAM , Camplus itp ) Jezeli zrobie te programy dostane prace + szereg kursow z edgecam dzieki czemu bede mogl sie rozwinąć
Czy jest jakas strona z ktorej moge pobrac darmowa wersje tego programu ? Pracodawca wymaga wersji 2009
Czy ktos moze ma instalke takiej wersji ? Moze byc nawet z limitem na 4 dni
Pozdrawiam
Gdzie znajde darmowa wersje edgecam 2009 PILNE
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
Witam
Wyślij mi Twój adres domowy na maila [email protected] . Postaram się jutro wysłać Ci płytkę z Edgecam 2009.
Wyślij mi Twój adres domowy na maila [email protected] . Postaram się jutro wysłać Ci płytkę z Edgecam 2009.
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 1
Jak coś trzeba expresem to np. tutaj można zajrzeć http://chomikuj.pl/qoptics/Edgecam+2009 albo wpisać w google: edgecam 2009 chomikuj.pl na pewno coś się znajdzie.
Nudzisz się, zajrzyj to nic nie kosztuje, może i Ciebie coś zainteresuje, a później... zaprocentuje 
Niestety, nie zajrzysz bo kazali usunąć...

Niestety, nie zajrzysz bo kazali usunąć...