Witam.
Czy SW ma moduł do analizowania wytrzymałościowego zbiorników ciśnieniowych według polskiej normy PNEN 13445? Wiem, że sa do tego specjalne programy, np. PvElite, ale nie chcemy kupować nowego oprogramowania, bardziej interesuje nas dokupienie jakiegoś modułu do SW2009 Professional.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
EN 13445
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
Nie ma czegos takiego, ze wg normy...
W pakiecie najwyzszym-premium jest cosmosworks - obecnie simulation, ktory zawiera modlul do obliczen statycznych. Poniewaz mozna zakladac siatke typu shell nadaje sie do liczenia zbiornikow - ale nie jest to program specjalistyczny do takich obliczen.
W pakiecie najwyzszym-premium jest cosmosworks - obecnie simulation, ktory zawiera modlul do obliczen statycznych. Poniewaz mozna zakladac siatke typu shell nadaje sie do liczenia zbiornikow - ale nie jest to program specjalistyczny do takich obliczen.
Paweł Kęska
CSWE | CSWI | CSWP
-----------------------
solid-szkolenia.pl
solid-blog.pl
solid-podreczniki.pl
-----------------------
CSWE | CSWI | CSWP
-----------------------
solid-szkolenia.pl
solid-blog.pl
solid-podreczniki.pl
-----------------------
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
A tego nie wiem, musisz zapytac Twojego resellera bo nie wiem czy sie nie pozmienialo.
Ogolnie i tak sie nie oplaca dokupowac dodatkow, raczej aktualizowac do wyzszego pakietu-tak to jest pomyslane.
Sam pakiet obliczeniowy tez jest podzielony na professional i premium (zagadnienia nieliniowe) - ale to sa juz dodatkowe licencje.
looknij tu
Ogolnie i tak sie nie oplaca dokupowac dodatkow, raczej aktualizowac do wyzszego pakietu-tak to jest pomyslane.
Sam pakiet obliczeniowy tez jest podzielony na professional i premium (zagadnienia nieliniowe) - ale to sa juz dodatkowe licencje.
looknij tu
Paweł Kęska
CSWE | CSWI | CSWP
-----------------------
solid-szkolenia.pl
solid-blog.pl
solid-podreczniki.pl
-----------------------
CSWE | CSWI | CSWP
-----------------------
solid-szkolenia.pl
solid-blog.pl