Elektronarzędzia Macallister - ktoś coś o tym wie ?
-
Autor tematu - ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 3
Elektronarzędzia Macallister - ktoś coś o tym wie ?
Ostatnio odwiedzając castorame zauważyłem pełno elektronarzędzi z firmy macallister. Facet z działu powiedział, że w zasadzie castorama od początku handluje macallisterem ale sam nie ma wyrobionego o nim zdania. Tyle się od niego dowiedziałem. Może wy coś podpowiecie mi na temat tej firmy ? Są to jakieś godne uwagi narzędzia czy raczej amatorka ?
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 1
Mam kilka ich narzędzi- pilarkę ręczną, wiertarkę dwubiegową, szlifierkę ręczną taśmową,
frezarkę pionową - kupione z nadzieją, ze przetrwają jedną budowę. Budowa zakończona a one dalej działają... Wyglądają na dość solidne. Nie eksploatowałem ich zbyt intensywnie, więc może dlatego jeszcze trwają... Myślę, że do majsterkowania się nadają, do zastosowań profi miałbym obawy...
Pozdrawiam.
Tomek.
frezarkę pionową - kupione z nadzieją, ze przetrwają jedną budowę. Budowa zakończona a one dalej działają... Wyglądają na dość solidne. Nie eksploatowałem ich zbyt intensywnie, więc może dlatego jeszcze trwają... Myślę, że do majsterkowania się nadają, do zastosowań profi miałbym obawy...
Pozdrawiam.
Tomek.