tanifon pisze:w tej cenie to kupisz coś lepszego ...
Odpowiedź naprawdę dobra! pogratulować!
Ploter w cenie do 1500 zł... nawet do 2000 zł żeby był dokładny, żeby czytał znaczniki, w miarę szybki i przede wszystkim prosty w obsłudze i żeby współpracował z corelem no i żeby sterowniki były do wszystkich windowsów (głównie chodzi mi o 64 bitowe wersje) proszę podać choć jedną propozycję nowego plotera z gwarancją!
PS. Posiadam CC200-20 i byłem zadowolony, teraz posiadam CC330-20 i jestem dużo bardziej zadowolony, jest bardo bardzo dokładny, super czyta znaczniki nawet na dość ciemnej złotej folii czego starszy model nie robił, jak komuś nie jest potrzebny ploter z szerokością cięcia większą niż 190 mm to ten ploter jest bardzo dobrym wyborem. Kosztuje 1500 zł brutto, rok gwarancji, minusem jest dość drogie noże, bo kupuje się z oprawkami, i jak ktoś masowo wycina jeszcze w dodatku twarde materiały to szybko się tępi (można wymieniać nawet co miesiąc jak ktoś się postara (jak ja)) ale większy (czytaj dużo droższy) w zupełności nie jest mi potrzebny. Nad większym zastanowię się jak kupię laserową A3, bo w moim przypadku atramentowa nie zdaje egzaminu.