Dener prasy krawędziowe
Wymiana doswiadczeń i problemów w prasach
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 3
Dener prasy krawędziowe
Witam szukam użytkowników pras krawędziowych Dener. Posiadam smart xl na sterowaniu ESA S530 produkcja 2014, od początku z problemami borykamy się praktycznie sami. Posiadamy spore doświadczenie bo praktycznie przeżyliśmy kilka awarii, powodujących kosztowne przestoje. Większość problemów to wady fabryczne jak korytko kablowe od przycisków usytuowane w takim miejscu, że dogniatało wtyczkę od enkodera, oś R nie chciała się referować. ginący styk we wtyczce od kurtyny. Nie dysponujemy dokumentacją. jesli ktoś posiada prosze o info.
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
Re: Dener prasy krawędziowe
W tej chwili sprzedaż maszyn Dener prowadzi Pax-maszyny spod Szczecina. Polecam się skontaktować z nimi.
Ja mam bardzo dobre doświadczenia zarówno dotyczące prowadzenia obsługi przed jak i po sprzedaży.
Powołaj się na kolegę Pawła z Prototypujemy.pl
Ja mam bardzo dobre doświadczenia zarówno dotyczące prowadzenia obsługi przed jak i po sprzedaży.
Powołaj się na kolegę Pawła z Prototypujemy.pl

-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 3
Re: Dener prasy krawędziowe
Przykro mi ale skomentuje tego w ogóle się nie odniosę do PAX-maszyny. Ten temat zalozylem po to żeby pomoc sobie na wzajem. Żeby ktoś nie musiał przechodzić tego co ja, zeby problem rozwiązać. Ja 6 lat temu dokonałem złego wyboru w zakupie i wciąż cały czas sobie o tym przypominam.
Dlatego ponawiam apel o zgłaszanie się, wymianę doświadczeń i dokumnatacji, nie chce mi się wierzyć ze tylko ja mam denera, niektóre problemy to proste wady fabryczne, które po upływie czasu się ujawniają.
Dlatego ponawiam apel o zgłaszanie się, wymianę doświadczeń i dokumnatacji, nie chce mi się wierzyć ze tylko ja mam denera, niektóre problemy to proste wady fabryczne, które po upływie czasu się ujawniają.