czy / gdzie można kupić generator elektrodrążarki wgłębnej
-
Autor tematu - Znawca tematu (min. 80)
- Posty w temacie: 4
czy / gdzie można kupić generator elektrodrążarki wgłębnej
Witam.
Męczy mnie kolega który nie siedzi zbyt często w necie, żebym poszukał generatora do elektrodrążarki wgłębnej (20-30A) lub jeszcze lepiej kompletnej elektroniki do sterowania osią Z... przeszukałem już sporo i nic nie mogę znaleźć. Czy ktoś wie kto produkuje generatory i elektronikę? Jaki jest koszt takich urządzeń? Chyba najłatwiej będzie kupić jakiegoś klamota na allegro za 3000zł i wydłubać elektronikę.
pomocy
Męczy mnie kolega który nie siedzi zbyt często w necie, żebym poszukał generatora do elektrodrążarki wgłębnej (20-30A) lub jeszcze lepiej kompletnej elektroniki do sterowania osią Z... przeszukałem już sporo i nic nie mogę znaleźć. Czy ktoś wie kto produkuje generatory i elektronikę? Jaki jest koszt takich urządzeń? Chyba najłatwiej będzie kupić jakiegoś klamota na allegro za 3000zł i wydłubać elektronikę.
pomocy
Tagi:
-
Autor tematu - Znawca tematu (min. 80)
- Posty w temacie: 4
jeszcze zapytam ponieważ mnie pytają a nie wiem co odpowiedzieć - czy te 30A które napisałem (tak generator "stary" był opisany) to miał w impulsie czy "średnio" ? Teraz nie mogę zmierzyć miernikiem bo wszystko jest padnięte i rozbebeszone a miernik pewnie pokazał by prąd "uśredniony".... Albo zapytam inaczej : jeśli producent pisze, że generator jest 50A to czy to jest w impulsie czy średnia ?
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
Wiempulek pisze:Czy ktoś wie kto produkuje generatory i elektronikę?

My...
Zdjęcie sterownika z generatorem (lub raczej generatora ze sterownikiem

obsługa jednej osi, interfejs USB dla FirmWare, max prąd SKUTECZNY / ŚREDNI 30A w impulsie 45A. napięcie wybierane programowo 90 / 110V. Generator inwertorowy. Sterownie silnikiem STEP/DIR + wyjścia sygnałowe do dowolnego wykorzystania generatora z inną elektroniką / programem PC itp...
Wykonujemy tylko na zamówienie.
cena 1800 PLN netto.
Ostatnio zmieniony 12 kwie 2011, 21:12 przez prokopcio, łącznie zmieniany 1 raz.