Witam!!!!
Otrzymałem ostatnio ofertę na piły taśmowe od firmy Koronet ! . Przy długości 2710 x 27 x 0,9 4/6 podają cene 60,00 zł. Dostawa po ich stronie.Twierdzo również ze dostarczą towar w ciągu 24 godzin. Czy ktoś z Państwa używa tych pił?!! jak u nich z jakością.????. Pozdrawiam
Co myślicie o piłach firmy KORONET tytan??????
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
Witam!!!!
Zamówiłem jednak piły we wtorek 15.04 i jak obiecali w środę miałem piły w zakładzie. Testy jak na razie "wypadają pomyślnie" ale pierwsza jaskółka wiosny nie zwiastuje .Zobaczymy!!!
[ Dodano: 2008-04-28, 14:27 ]
Witam
Po przetestowaniu pił koronet stwierdziłem ze jednak są niezłe żywotność jest około 40 % wyższa od pił które do tej pory używałem.Po za tym mogłem zwiększyć szybkość posuwu co zagwarantowało mi wydajność pracy. Wiec jestem zadowolony!!
. Pozdrawiam
Zamówiłem jednak piły we wtorek 15.04 i jak obiecali w środę miałem piły w zakładzie. Testy jak na razie "wypadają pomyślnie" ale pierwsza jaskółka wiosny nie zwiastuje .Zobaczymy!!!

[ Dodano: 2008-04-28, 14:27 ]
Witam
Po przetestowaniu pił koronet stwierdziłem ze jednak są niezłe żywotność jest około 40 % wyższa od pił które do tej pory używałem.Po za tym mogłem zwiększyć szybkość posuwu co zagwarantowało mi wydajność pracy. Wiec jestem zadowolony!!