CNC - książki
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
CNC - książki
Witam wszystkich, mam wielką prośbę do osób będących w temacie o podanie tytułów ksiązek związanych z maszynami CNC, najlepiej takie od podstaw(w języku polskim).
Z góry dziękuje
Z góry dziękuje
Tagi:
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
http://www.kabekrosno.com/books/whabrat2.html
Była jeszcze książka tego samego wydawnictwa pt.” operator obrabiarek sterowanych numerycznie” ale ta jest chyba jej nowszą i miejmy nadzieje lepszą wersją
[/quote]
Była jeszcze książka tego samego wydawnictwa pt.” operator obrabiarek sterowanych numerycznie” ale ta jest chyba jej nowszą i miejmy nadzieje lepszą wersją
[/quote]
Nie przejmuj się rola i tak cię wy….lą 

-
- Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
-
- Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
- Kontakt:
Dobra książkaPolecam Jan Kosmol "Serwonapędy obrabiarek sterowanych numerycznie".

"Automatyzacja Obrabiarek i Obróbki Skrawaniem" Jan Kosmol
"Programowanie Obrabiarek Sterowanych Numerycznie" Jan Kosmol
sporo w tych ksiazkach historycznych (zwał jak zwał) informacji jednak jezeli ktos powaznie podchodzi do tematu cnc to warto je przeczytac......
pozdrawiam
....cieżko jest lekko żyć....
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
obsługa i programowanie obrabiarek CNC
Mam do sprzedania taką, najnowsze wydanie, nie używana:Endrju76 pisze:Polecam też: Habrat W. Operator Obrabiarek Sterowanych Numerycznie Wydawnictwo KaBe Krosno 2003r
"Obsługa i programowanie obrabiarek CNC", Witold Habrat, wyd. KaBe, Krosno 2007, ISBN 978-83-89387-39-4
Książka jest nie używana dlatego, że dostałem taką drugą i dwie mi nie potrzebne, a merytorycznie jest na prawdę bardzo dobra.
W komplecie jest płyta CD : "Elektroniczny katalog firmy Sandvik Coromant do doboru narzędzi i parametrów skrawania"
Jeśli ktoś byłby zainteresowany, proszę o mejl na adres: wieszczu-małpa-poczta.onet.pl